Partners ICDuBo winnen VSK Awards

Kenniscafe op donderdag 22 februari 2018
8 februari 2018
Nieuwe innovatieve verlichting in Auditorium
22 februari 2018

Partners ICDuBo winnen VSK Awards

Tijdens de VSK 2018 zijn de VSK Awards uitgereikt voor vernieuwende installatie oplossingen. De volgende ICDuBo partners zijn in de prijzen gevallen: Itho Daalderop, Ambrava (Together), Zehnder Group en Nathan Systems.

Categorie Digitaal en Slim

ITHO DAALDEROP – SPIDER REGEL-/MONITORINGSPLATFORM

Deze slimme thermostaat verdient een award omdat het volgens de jury ’the next step’ is in slim inregelen. De Spider is zeer compleet: hij regelt en monitort het totale binnenklimaat in de woning niet alleen, maar geeft ook inzicht in energieverbruik en -opwekking. Extra functionaliteiten die de jury erg waardeert zijn de mogelijkheid van het inregelen van verschillende ruimtes en de mogelijkheid om ook zonwering, E-installaties, PV-opbrengst, rapportages en prestatiemetingen te regelen.
Meer informatie Itho Daalderop

Categorie Gezond en Comfort

AMBRAVA – WIND-FREE

De Wind-Free cassettes van Ambrava zorgen voor minder geluid en meer energiebesparing. Maar de belangrijkste reden dat dit de product een Award krijgt, is volgens de jury het verhogen van het binnencomfort. Doordat ingeblazen lucht netjes verdeeld wordt, wordt één van de meest voorkomende comfortklachten opgelost. Volgens de jury zijn gezondheid en comfort belangrijke voorwaarden om de energietransitie überhaupt te laten slagen en de Wind Free draagt hier aan bij.
Meer informatie Together

Categorie Energie(r)evolutie en Transitie

ZEHNDER GROUP NEDERLAND – WATTZ-IN

De Wattz-Inn, een samenwerking tussen Zehnder, Alklima en ABB, is een mooi voorbeeld van kolomoverstijgend denken en doen. Dit beloont de jury graag met een Award. De Wattz-Inn integreert alle verschillende onderdelen voor een energiezuinige woning in één compacte behuizing. De unit is goed schaalbaar, past ín de woning en biedt nog veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Kortom: een integrale oplossing voor een hele grote uitdaging, in een mooie plug and play oplossing.
Meer informatie Zehnder

Publieksprijs

NATHAN SYSTEMS

Nathan Systems heeft de VSK-Award Publieksprijs gewonnen met de eerste modulerende lucht/water warmtepomp op natuurlijk koudemiddel (R290 propaan). Doordat de nieuwe alpha innotec warmtepomp  modulerend is en een zeer hoge CV-aanvoertemperatuur tot 70oC kan leveren, zelfs bij -22oC buitentemperatuur, kan de warmtepomp één-op-één de cv-ketel vervangen zonder grote bouwkundige renovatie. In veel gevallen kunnen de bestaande afgiftesystemen, zoals radiatoren, blijven bestaan. Woningen kunnen hierdoor veel sneller en betaalbaarder van het gas af gehaald worden.
Meer informatie Nathan Systems

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *