Diensten

Diensten

Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen maakt duurzaam bouwen inzichtelijk. Dit doen we door meerdere diensten aan te bieden. Afhankelijk van de behoeften en wensen geeft elke dienst op specifieke wijze informatie over duurzaam bouwen.

Rondleiding in centrum

Kom in korte tijd zoveel mogelijk te weten over duurzaam bouwen. De hal van ICDuBo beslaat 2500 m2 en is thematisch ingericht met duurzame concepten, systemen en productopstellingen. Om in korte tijd kennis te nemen van de mogelijkheden van duurzaam bouwen biedt ICDuBo rondleidingen aan in het centrum.

De standaardrondleiding geeft een totaaloverzicht van alle duurzaamheidsthema’s. Doordat producten en concepten toegepast en in samenhang worden getoond krijgt u inzicht in de verschillende duurzame mogelijkheden. Het is ook mogelijk een rondleiding op maat te reserveren; een thema naar keuze kan dan extra aandacht krijgen.

De prijs van de standaardrondleiding van ongeveer 1,5 uur voor maximaal 20 personen bedraagt slechts € 225,- (excl. BTW).

Innovatierondleiding:

In deze nieuwe rondleiding laten wij u specifiek kennismaken met de meest innovatieve concepten en producten op duurzaamheidsgebied. Van energie opwekkende dakpan tot meedenkende verlichting, van super isolerend glas tot verf die verwarmd.

De kosten van de innovatierondleiding van ongeveer 1,5 uur voor maximaal 20 personen bedragen € 225,- (excl. BTW).

 

Wij brengen u in contact met duurzame koplopers

Bent u op zoek naar andere marktpartijen? ICDuBo brengt u graag in contact met bedrijven die de expertise bezitten die u zoekt. Wij hebben een groot netwerk die we graag willen inzetten om u verder te helpen. Wij vertegenwoordigen ruim 250 duurzame koplopers. Dit grote netwerk zetten wij in voor kennisdeling, samenwerking en kennistoepassing om uiteindelijk gezamenlijk business te creëren.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

ICDuBo helpt u graag verder met projectondersteuning

ICDuBo wordt gezien als onafhankelijk vertegenwoordiger van de markt. In die rol kunnen wij partijen ondersteunen in de zoektocht naar de juiste oplossingen. Wij hebben het overzicht van de markt en hebben eenvoudig toegang tot de kennis en expertise van onze partners. Dit maakt ons een deskundig en onafhankelijk gesprekspartner. Wij helpen u graag verder met uw duurzame vragen.

Wij vervullen deze rol al voor o.a. overheden via de Marktplaats Duurzaam Bouwen voor de verduurzaming van scholen en ander (maatschappelijk) vastgoed.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen.

Bijeenkomsten in het centrum

De inspirerende ruimte van ICDuBo biedt de mogelijkheid om diverse arrangementen voor evenementen aan te bieden. We helpen u graag verder bij de organisatie van bijeenkomsten. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op onze evenementen pagina.