Leuk en leerzaam

Geschikt voor teamuitjes

Lekker Rotterdams

ICDuBo denkt graag met u mee om uw dag uit te breiden en/ of op een spectaculaire wijze af te sluiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het vervolgen van uw bijeenkomst door een ritje te maken met de watertaxi over de Rotterdamse haven. Of wilt u tijdens een borrel verantwoord genieten van een bierproeverij, hapjes uit een foodtruck of een 3-gangen diner? Bent u op zoek naar wat meer verdieping? Dan is een training over duurzaam bouwen misschien iets voor u.

Educatie over duurzaam bouwen

Het aanbod kent een aantal vaste duurzaamheidsthema’s, zoals energie en materiaal, maar kan aangepast worden aan uw wensen. De praktische vertaling van de theorie komt aan bod tijdens de rondleiding door het centrum.

De training duurzaam bouwen wordt gegeven door één van onze duurzaamheidsexperts. De duur van de training is afhankelijk van de inhoud en kan variëren van een dagdeel tot een volledige dag,

Prijs op aanvraag.

Bent u op zoek naar iemand die bij u op locatie een presentatie kan geven over duurzaam bouwen? Onze duurzaamheidsexperts kunnen daar in voorzien met onze inspirerende standaard presentatie, maar een presentatie op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag.

Heeft u liever deskundig advies of informatie op afstand? Dan organiseert ICDuBo events een webinar voor u. De webinar wordt gegeven in één van onze inspirerende ruimtes compleet met professioneel beeld, geluid en via de tool Zoom. Zo houdt u uw gasten op veilige afstand bijvoorbeeld op de hoogte over de laatste duurzame ontwikkelingen.

Prijs op aanvraag.

Neem voor meer informatie contact op met onze eventmanager Annette van der Meer via 010 415 72 44 of info@icdubo.nl. Of boek direct!