Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

  2 juli 2020 @ 09:30

  Cursusdagen Leergang Projectleider, Vastgoedregisseur, Kwaliteitstoetser en de cursus Succesvol verduurzamen vastgoed in 2020 en 2021. Inschrijven kan via Habitask.

  Over Habitask

  HabiTask is een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart. HabiTask ontwikkelt mensen en teams binnen de sectoren Wonen en Vastgoed. Primair zijn ze gefocust op woningcorporaties, maar ook gemeenten, zorginstellingen en onderhoudsbedrijven zijn hun klanten. HabiTask richt zich op ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen, coaching, loopbaanbegeleiding en werving & selectie.

  Energiek

  Habitask heeft passie voor de dingen zie ze doet. Dit zie je terug bij zowel de medewerkers als docenten.  Habitask wordt enthousiast om mensen te helpen zich te ontwikkelen zodat ze op de juiste plek terecht komen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt. Zij zien het als een uitdaging om werk aan te laten sluiten bij de drijfveren van mensen. Dit geeft hen energie!

  Vernieuwend

  HabiTask wil opleiden voor het vak van morgen, niet voor het vak van gisteren. Dit vraagt van hen dat ze zich steeds op de hoogte houden van de recente ontwikkelingen. Ze blijven op de hoogte van actualiteiten door zelf het nieuws te volgen (en te delen) en met innovatieve personen te klankborden over wat nodig is in de ontwikkeling van mensen en teams. Zo zorgen ze ervoor dat het aanbod actueel is én direct toegevoegde waarde levert voor de uitdagingen van hun klanten. Die vernieuwing zie je het meeste terug in hun leerlijnen.

  Meer weten »
  9 oktober 2020 @ 08:00

  Dit jaar organiseert C2C Bouwgroep wederom een seminar bij ICduBo.

  Toegang op uitnodiging.

  Meer weten »
  3 november 2020 @ 09:30

  Opleiding Duurzame MJOP, module ‘Actuele innovaties en ontwikkelingen’.

  Meer info over de opleiding en inschrijven volgt.

  Meer weten »
  3 november 2020 @ 13:00

  Cursusdag DUURZAAMHEID IN DE GEBOUWDE OMGEVING van TVVL.

  Meer informatie over de cursus en inschrijven vindt u hier: https://www.tvvl.nl/cursussen/duurzaamheid

  Meer weten »
+ Exporteer Evenementen