Deelnemen

Deelnemen

ICDuBo brengt de markt naar u toe!

Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) biedt u een duurzaam perspectief. Met ruim 250 deelnemende partijen vormt ICDuBo een actieve community die alle partijen verbindt die betrokken zijn bij duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed: van opdrachtgever tot toeleverancier en van overheid tot consument.
Wij brengen u in contact met particuliere woningeigenaren, VvE’s, scholen en ander (maatschappelijk) vastgoed voor concrete projectopgaven.

ICDuBo koppelt de vraag aan uw aanbod

In de dagelijks geopende inspiratieruimte van 2500 m2 profileren partners van ICDuBo zich met innovatieve, duurzame producten, concepten en oplossingen voor opdrachtgevende partijen. De duizenden gemotiveerde bezoekers per jaar kunnen in het centrum rechtstreeks in contact komen met uw producten.

In samenwerking met o.a. gemeenten richten wij ons actief op de vraagzijde om via Marktplaats Duurzaam Bouwen en WoonWijzerWinkel concrete projecten aan te pakken. Samen met onze deelnemers werken wij aan oplossingen en concepten voor de vraag van vandaag en morgen.

Sluit u aan en profiteer van de kansen

Wilt u uw relaties ontvangen op een inspirerende locatie? Wilt u zich duurzaam profileren en daarmee uw marktkansen vergroten? Wilt u perspectief hebben op interessante projectkansen? Wilt u in contact komen met andere koplopers?

Als partner kunt u kiezen uit drie ICDuBo partnerpakketten:

Meld u aan en behoor tot de koplopers:

Bedrijfsgegevens


Pakketmogelijkheden

NetwerkpakketProducentenpakketExcellentpakket

Bedrijfsomvang

ZZP/eenpersoon ondernemingen2-10 werknemers> 10 werknemersIk ga akkoord met de voorwaarden en algemene bepalingen