Zehnder

Zehnder

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Ons doel; het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Van productspecialist en leverancier van ventilatie -sinds 1937 onder de naam J.E. StorkAir en vanaf 2015 onder de naam Zehnder- is Zehnder Group Nederland vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat. U treft een breed en overzichtelijk assortiment aan op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Onze kennis vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar product- en totaaloplossingen die energieneutraal wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag en morgen.

“Always around you”
Onze missie is het  omringen van mensen met het perfecte binnenklimaat; voor een plezieriger woon- werk- en leefomgeving. Binnenklimaat is onze bron van inspiratie. Het motiveert ons in het zijn van de meest toonaangevende leverancier van gezonde, comfortabele en energiezuinige binnenklimaatoplossingen. We leveren een “Vitaal binnenklimaat”.

Vitaal binnenklimaat
Zehnder draagt bij aan de vitaliteit van de mens in de gebouwde omgeving. Dit doen wij door het faciliteren van een geoptimaliseerd binnenklimaat. Zehnder bezit over een sterk samenwerkend vermogen om te leveren waar u om vraagt, met inbreng van onze kennis en kunde van eigen producten en de markt. Hiermee kunt u ook uw klant een optimale oplossing garanderen. Zehnder staat voor haar producten en haar adviezen. Daarom garandeert Zehnder dat de vooraf afgesproken prestaties gehaald worden.
Of het nu gaat om ventilatie, verwarming, koeling of filtering, Zehnder is vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat.

Met elkaar
Onze organisatie kenmerkt zich door heel open om te gaan met klanten, personeel, leveranciers en collega-ondernemingen. Vertrouwen in elkaar vormt de basis van de onderneming. Onze pioniersmentaliteit en de bereidheid om risico’s te nemen vertalen zich in het vergaand delegeren van verantwoordelijkheden in de organisatie. Dit alles met een scherpe blik op energieverbruik van onze producten. Het resultaat: een opvallend hoge betrokkenheid van de werknemers en de gedrevenheid om samen met anderen idealen te verwezenlijken en steeds nieuwe product-marktcombinaties te exploreren.

beeld01

Oplossingen

Ventileren gebalanceerd WTW Zehnder

Warmte Terug Winning (WTW) is ontwikkeld voor toepassing van ‘balansventilatiesystemen’ in woningen.

Warmteafgifte LTV radiatoren van Zehnder

De Nova Neo van Zehnder is een lage temperatuur warmteafgifte radiator.

Ventileren decentraal WTW ComfoSpot 50 Zehnder

De decentrale ventilatie-unit Zehnder ComfoSpot 50 overtuigt door zijn compacte maten en zijn goede thermische prestaties.