Ventileren gebalanceerd WTW Zehnder

Ventileren gebalanceerd WTW Zehnder

Met de ventilatie-unit Zehnder ComfoAir E met warmterugwinning heeft u vandaag al de ventilatie-unit van morgen in handen. De Zehnder ComfoAir E zorgt voor een solide basis die verder gaat dan de gevraagde standaard.

Laagste geluidsniveau

De Zehnder ComfoAir E is de ventilatie-unit met warmteterugwinning met het laagste geluidsniveau in de markt. In woon- en slaapkamers worden extreem lage geluidsniveaus bereikt van 28 dB. Daarmee wordt ruimschoots voldaan aan de bouwbesluiteisen en de verwachtingen van klanten.

Beste energie-efficiëntie en hoogste EPC-waarden

Dankzij de nieuwste toegepaste technologieën in de warmtewisselaar en de ventilatoren worden de energiekosten met 34% verlaagd in vergelijking met conventionele ventilatie-units met warmteterugwinning.

Dankzij innovatieve technologieën bereiken de Zehnder ComfoAir Q ventilatie-units de beste waarden: hoogste energie-efficiëntie (volgens PHI-meetprocedure 90% warmteterugwinning met een SFP van 0,28 Watt/m3/h bij 270m3/h) bij het laagste energieverbruik in zijn klasse. Dat bespaart kosten en verhoogt ook de waarde van het vastgoed op lange termijn.

De diamantvormige Paul-warmtewisselaar zorgt met zijn met 25% grotere oppervlak voor een verhoogde warmteterugwinningsgraad. In vergelijking met het gemiddelde concurrerende product resulteert dit in een tot 38% lagere verwarmingslast. Daaraan levert ook de verlaagde luchtweerstand een bijdrage, waardoor het energieverbruik nog verder verlaagt.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Passief bouwen

Bij Passief Bouwen wordt ‘passieve’ energie van de zon en restwarmte optimaal benut.

Ventileren – Stap 3: klimaat installaties

Duurzaam MKB