Together

Together

… to get there
Comfortabel en energieneutraal wonen en werken.
De juiste totaaloplossing voor uw situatie.

Wie zijn wij ?

Een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende partijen welke vanuit ieders specialisme zorgt voor een op maat gemaakte totaaloplossing. Together is een samenwerkingsverband tussen Ambrava Klimaatbeheersing, Bitzer, Climalife, Delta Technics Engineering en Icefish.

Wat doen wij ?

Of het nu is vanuit idealisme of vanuit realisme, niemand kan nog heen om de duurzame mogelijkheden in de gebouwde omgeving. Het besef dat fossiele energiebronnen op raken en dat we zuinig moeten zijn op onze planeet raakt steeds verder verankerd in onze maatschappij. Dat verduurzaming in de gebouwde omgeving ook een verstandige financiële investering is, wordt aangetoond door de besparingen die reeds zijn gerealiseerd. Belangrijk is ook het besef dat het comfortniveau van de gebruiker door duurzame technieken nog verder verhoogd kan worden.

Van besef naar concrete maatregelen is de volgende stap. En dat is waar Together u bij gaat helpen. Vanuit verschillende specialisaties bekijken wij uw situatie en geven we advies op maat om op een zo comfortabel, duurzaam en financieel verantwoord mogelijke manier met uw gebouw (thuis, of op het werk) aan de slag te gaan. Wij maken u wegwijs in de jungle van informatie en gaan u begeleiden van idee naar realisatie.

Contactgegevens:

 

www.ambrava.nl  +31 (0)555 277 777

 

 

 

www.bitzer.de +32 (0)11 32 53 53

 

 

 

www.climalife.dehon.com +31 (0)164 212 830

 

 

 

www.delta-technics.nl +31 (0)765 720 220

 

 

 

www.icefish-scs.com +31 (0)182 636 239

 

beeld01

Oplossingen