ICDuBorrel

Bestaande school is na verbouwing gasloos
10 september 2019
ICDuBo aanwezig op event circulariteit
9 oktober 2019

ICDuBorrel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Achter de schermen zijn wij bezig geweest met een nieuwe samenwerkingsvorm tussen onze partners: communities gericht op specifieke doelgroepen. Met deze communities kunnen deelnemende partners optimaal gebruik maken van elkaars kracht. Wij denken dat dit ook voor u een welkome aanvulling is op de al bestaande samenwerking. Daarom nodigen wij ICDuBo partners uit voor onze ICDuBorrel op donderdag 17 oktober, waar wij de communities verder zullen toelichten! U komt toch ook?

Wanneer? Donderdag 17 oktober, 15:00 uur.
Waar? Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, te Rotterdam.
Wat? Een hapje, een drankje, gezelligheid en informatie over de nieuwe communities.

Tijdens de borrel kunt u bier proeven van Zuid-Hollandse brouwerijen.

Communities

Samen met onze partners willen wij compacte communities vormen, die zich richten op een specifieke doelgroep. Voorbeelden van doelgroepen zijn zorginstellingen, bouwfysica adviseurs of VvE beheerders. U kunt als partner van ICDuBo zelf aangeven welk platform u interessant vindt. Het doel van de communities is een verdieping op netwerken; wij willen samenwerking stimuleren en gebruik maken van elkaars expertise en netwerk.

Er bestaat al één zeer succesvolle community zoals hierboven beschreven. Dat is de ICDuBo Architectenshowroom Rotterdam. De Architectenshowroom is een inspiratieplek voor architecten en ontwerpers, die op zoek zijn naar duurzame, esthetische materialen en toepassingen voor zowel interieur en exterieur. Zij komen regelmatig samen om elkaar te inspireren, maar binnen dit initiatief worden ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals de Lunch & Learn, waarbij koplopers in de markt op kantoor langskomen om presentaties te houden over nieuwe producten. Terwijl zij presenteren, genieten de toehoorders van een heerlijke lunch! Ook is er recent een Architectuurreis georganiseerd. De reis beviel zo goed, dat de voorbereidingen voor een volgende reis al weer begonnen zijn. Meer weten over de ICDuBo Architectenshowroom? Neem een kijkje op de thema pagina van de architectenshowroom.

Aanmelden ICDuBorrel

Het feest is niet compleet zonder u! Daarom horen wij graag of u aanwezig kunt zijn op onze ICDuBorrel. U kunt zich aanmelden via e-mail: info@icdubo.nl onder vermelding van ‘ICDuBorrel‘.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.