ICDuBo aanwezig op event circulariteit

ICDuBorrel
12 september 2019
Nieuwe innovaties in ICDuBo
9 oktober 2019

ICDuBo aanwezig op event circulariteit

– EXCLUSIEF EVENT! –
Circulariteit én Winstgevendheid in de bouw

Voor de gehele bouwkolom wordt er een hoogwaardig event op maandagmiddag 25 november georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, OostNL, VNO-NCW, Circles, Cirkelstad, ING en ICDuBo partner Leadax.

ICDuBo zal hier panellid zijn bij een podiumdiscussie, samen met andere experts op het gebied van duurzaam bouwen, circulariteit & duurzaamheid. Waaronder Ed Nijpels (Kroonlid SER), Elphi Nelissen (Hoogleraar Sustainable Building), Age Vermeer (Directeur Dura Vermeer) & Bram Adema (DGBC).

ICDUBO mag haar netwerk uitnodigen voor dit exclusieve event. Het onderwerp is de (bouw-)wereld om ons heen; deze verandert namelijk snel. Schaarste aan ruimte, schaarste aan grondstoffen en vervuiling zijn ‘hot topics’. Maar dat biedt echter ook kansen, zeker voor de bouwwereld. Als aannemer, groothandel, producent of architect kan nu het verschil gemaakt worden. De uitdaging zit dan ook om met een passend (en winstgevend!) alternatief te komen.

Tijdens dit symposium wordt ‘circulariteit’  in het perspectief van succesvolle commercie geplaatst, zowel in binnen- als buitenland én voor de gehele bouwkolom. Van aannemer tot producent, en van beleidsmaker tot groothandel. Circulair ondernemen cq bouwen kan zeker winstgevend zijn…toch?

Het evenement is in de nieuwe fabriek van Leadax en wordt afgesloten met een netwerkborrel en optredens van o.a. artiest uit The Voice of Holland.
Aanmelden is kosteloos.
Volledig programma en aanmelden: https://leadax.com/aanmelden-circulair-evenement

Datum: 25 november 2019
Tijd: 15.00 – 20.00 uur
Locatie: Leadax, Wapenveld 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.