Wereldprimeur in ICDuBo

Binnenkort te zien in ICDuBo: warmtewerende folie
10 mei 2017
Gratis deelname aan MVO Festival op 10 oktober 2017
21 juni 2017

Wereldprimeur in ICDuBo

Op dinsdag 6 juni 2017 presenteert partner Karbonik een wereldprimeur in ICDuBo: verf die verwarmt (een nieuwe vorm van ruimteverwarming).

Wilt u hier meer over weten en de warmte zelf ervaren? Dan nodigen wij u graag uit om bij de presentatie aanwezig te zijn!

Programma voor 6 juni 2017:
15.30 inloop
16.00 korte presentaties over Karbonik en haar producten
16.20 bezoek opstelling Karbonik met aansluitend borrel

Locatie: ICDuBo
Aanmelden: info@karbonik.nl

Duurzaamheid vereist dat we onze gebouwen anders gaan verwarmen dan we lang gedaan hebben. Warmtegevende verf en ultradunne verwarmingsfolie zijn twee van de innovatieve producten waarmee Karbonik de energietransitie meehelpt mogelijk te maken.

Voor alle producten van Karbonik geldt dat met een zeer hoog rendement (>99,9%) warmte wordt gegenereerd door stroom door een koolstoffilm te laten lopen.

Bij de folie zit de koolstoffilm opgesloten in een zeer robuuste folie, bij de IR panelen wordt de koolstoffilm direct aangebracht op glaspanelen voor een optimaal rendement en lange levensduur. In het geval van de verf wordt de koolstoffilm direct op de muur aangebracht en krijgen we dus warmtegevende wanden! Deze wanden kunnen vervolgens worden afgewerkt met iedere soort verf, tegels of stucwerk.

De folie en de panelen werken op 230V, terwijl de verf maar ook de folie op 24V of 48V (kunnen) werken.

Kenmerk van alle Karbonik producten is dat ze weinig of geheel geen ruimte in het interieur innemen. De folie kan onder meer als vloerverwarming worden toegepast onder zowel tapijt, laminaat, parket als tegels. Onze slogan is hierbij: álle voordelen van vloerverwarming (comfort, geen radiatoren of convectoren e.d.) en géén van de nadelen (water kan lekken, lange opwarmtijden en kostbare installatie).

Een ander gemeenschappelijk kenmerk is dat onze producten (zeer) eenvoudig zijn te installeren en dat ze qua kosten (van zowel aanschaf als gebruik) zeer concurrerend zijn. Dit wordt nog versterkt door het feit dat de Karbonik systemen in het geheel geen onderhoud of service behoeven.

Karbonik is er als jonge onderneming trots op om m.i.v. mei 2017 een permanente demonstratie opstelling van haar producten te hebben bij ICDuBo. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met vele van de andere partners van ICDuBo. De weg naar duurzaamheid kent immers vele aspecten en alleen met een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen zullen we hierin succesvol kunnen zijn!

1 Comment

  1. Koen Klooster schreef:

    Dit wordt echt de moeite waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *