Gratis deelname aan MVO Festival op 10 oktober 2017

Wereldprimeur in ICDuBo
11 mei 2017
Future Reality Masterclass (Eng) op 25 juli 2017 in ICDuBo
12 juli 2017

Gratis deelname aan MVO Festival op 10 oktober 2017

Op 10 oktober 2017 zal voor de derde keer het inspirerende MVO Festival in Rotterdam worden georganiseerd. Dit jaar staat het festival volledig in het teken van Duurzaamheid.

ICDuBo/WoonWijzerWinkel is aanwezig en biedt de partners de mogelijkheid zich kosteloos met een stand te presenteren op de beursvloer van het MVO Festival.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Festival is een grootschalig en inspirerend evenement in Rotterdam Prins Alexander waar het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en bewoners elkaar ontmoeten en waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Het MVO Festival stimuleert het netwerken en bevordert contactlegging en samenwerking tussen bedrijven en organisaties die willen handelen vanuit de MVO gedachte.

Om het thema duurzaamheid kracht bij te zetten zal de bekende astronaut Andre Kuipers tijdens het MVO Festival een inspirerende presentatie geven. Hij neemt ons mee in de wereld van de ruimtevaart, innovatieve technologieën en vooral in de wereld van duurzaamheid. Andre laat ons inzien hoe bedrijven en mensen nu werkelijk een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en duurzame wereld.

Het MVO Festival is een evenement dat geïnteresseerden prikkelt en een platform biedt voor de gemeente, bedrijven, maatschappelijke organisatie, overheid en bewoners zodat zij gestimuleerd worden energiebewust te worden en er verandering op gang wordt gebracht met als doel duurzaamheid te integreren in de bedrijfsactiviteiten en in de huishoudens.

Praktische informatie
Locatie: Recreatiecentrum Zevenkamp – Zevenkampse Ring 301 in Rotterdam
Datum: dinsdag 10 oktober van 17.00 – 21.00 uur
Deelname: Gratis
Aanmelden via ICDuBo

Informatie MVO Festival 2017

2 Comments

 1. Geachte heer, mevrouw,

  Ik wil graag gebruik maken van de deelname op dinsdag 10 oktober 2017 tussen 17.00 en 21.00 uur om aanwezig te zijn.

  Wij zijn een isolatie bedrijf en gespecialiseerd in het aanbrengen van gespoten isolatie (wol, eps en Pur) t.b.v. spouwmuren en vloeren.

  Ik zie uw reactie graag tegemoet.

  Met vriendelijke groet,

  Sebastiaan Vermaas
  Regio Isolatie
  Vestiging Oud-Beijerland
  0186-625900
  s.vermaas@regioisolatie.nl

 2. Aart van der Wilt schreef:

  U kunt zicht aanmelden via de site van MVO Festival
  http://mvo-festival.nl/aanmelden/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.