Vastgoed event voor corporaties op 29 maart 2018

Ecobouw Nederland nieuwe partner ICDuBo
18 december 2017
Training BBN op 7 maart 2018
7 februari 2018

Vastgoed event voor corporaties op 29 maart 2018

CorporatieNL en ICDuBo brengen op 29 maart corporatieprofessionals en leveranciers samen voor een duurzame toekomst

Vastgoed vraagt door de alsmaar veranderende maatschappij om flexibiliteit, toekomstgerichtheid en duurzaamheid. CorporatieNL organiseert daarom op 29 maart 2018 het grootse maatschappelijke vastgoedevent voor woningcorporaties. De complete dag zal in het teken staan van duurzaamheid en innovatie. En waar kan zo’n event beter gehouden worden dan het meest inspirerende centrum voor duurzaam bouwen in Nederland? Juist! De keuze voor ICDuBO was dan ook snel gemaakt.

Wat kun je verwachten? 150 deelnemers uit de sector, waaronder bestuurders, vastgoedmanagers beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers en projectontwikkelaars. 10 mini-seminars. En 5 side-events! We komen bij elkaar om kennis en ervaringen te delen en om interessante, duurzame producten van leveranciers te bekijken. Deze dag mag je als vooruitstrevende corporatieprofessional niet missen…

Samen aan de slag om huurwoningen duurzaam en toekomstbestendig te maken

29 maart belooft een inspirerende dag te worden voor de corporatiesector en daar draagt ICDuBO graag haar steentje aan bij door (samen met CorporatieNL) partijen te verbinden die betrokken zijn bij duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed.

Er wordt tijdens het grootste maatschappelijke vastgoedevent voor woningcorporaties kennis gedeeld en inspiratie opgedaan tijdens verschillende plenaire sessies over hot topics met betrekking tot duurzaamheid en innovatie bij corporaties. Denk onder meer aan (interactieve) trend- en visiesessies over het nieuwe bouwen en de technologische mogelijkheden in de markt, maar ook aan praktijkcases over de omgang met duurzaamheidvraagstukken en het uitwisselen van ervaringen en ideeën.

Leveranciers + corporatie = duurzamer bouwen, ontwerpen en renoveren

Op deze bijzondere dag is er ook een vastgoedbeurs waar leveranciers en corporatieprofessionals samenkomen. Leveranciers vertellen graag meer over relevante producten en interessante praktijkcases. Stel ze vragen, probeer producten uit en volg de mini-seminars! Eén van die mini-seminars is ‘de assetmanagement-game’. Je maakt dan op een speelse wijze kennis met de ingrediënten voor succesvol assetmanagement.

Vind jij duurzamer bouwen, ontwerpen en renoveren net zo belangrijk als CorporatieNL en ICDuBO? Dan zien we je 29 maart! En, goed nieuws: met een CorporatieNL-lidmaatschap is het Vastgoed Event voor woningcorporaties gratis toegankelijk.

Meer informatie over het Corporatie-event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *