Training BBN op 7 maart 2018

Vastgoed event voor corporaties op 29 maart 2018
1 februari 2018
Kenniscafe op donderdag 22 februari 2018
8 februari 2018

Training BBN op 7 maart 2018

Training Essentiële Bouwkundige Controlepunten van Brandveilig Bouwen Nederland (BBN)

“Op uw vakgebied van brandwerende doorvoeringen weet u alles, maar hoe dat dan werkt met brandwerend glas en brandwerende deuren? Geen idee! Ken u dat?”

De eerste inschrijvingen van gemeenten zijn inmiddels binnen voor de training Essentiële bouwkundige controlepunten op woensdag 7 maart 2018. Het wordt een dag met verdiepende inzichten op de essentiële bouwkundige controlepunten. De training is bestemd voor iedereen die belang heeft bij een brandveilig gebouw zoals gebouweigenaren, gebruikers, huurders, architecten, adviseurs, risico beheersingsmedewerkers, Bouw & Woningtoezicht en toeleveranciers, verzekeraars en makelaars.

Aanmelden kan via deze link
Kosten: €295,00 excl. BTW per persoon

 

De vereniging Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) is dé deskundige op het gebied van bouwkundige brandpreventie, ook wel ‘passieve brandveiligheid‘ genoemd. De vereniging beoogt een hogere mate van brandveiligheid van gebouwen door het toepassen van brandveilige bouwmaterialen die de (minimalistische) criteria van de regelgeving kwalitatief overstijgen. Brandveiligheid is immers een maatschappelijk belang. Risico‘s voor personen, bezit, cultureel erfgoed en milieu dienen zoveel mogelijk voorkomen en beperkt te worden.

De vereniging staat voor expertise op het gebied van (passieve) brandveiligheid en wil deze kennis delen. De vereniging bestaat uit vooraanstaande leveranciers van brandveilige bouwmaterialen en constructies. Door de diversiteit van de leden en de expertise, is BBN gesprekspartner voor alle disciplines binnen de bouwkolom; van architect tot aannemer, van opdrachtgever tot controlerende instantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *