Themadag Isoleren en Ventileren in WoonWijzerWinkel

Nieuwe elektrische verwarming
20 september 2017
Nieuwe architectuur innovaties vanuit de ICDuBo Architectenshowroom Rotterdam, thema interieur
16 oktober 2017

Themadag Isoleren en Ventileren in WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel organiseert op zaterdag 21 oktober de themadag Isoleren en Ventileren. Doel is om m.n. de particuliere woningeigenaar te informeren over nut en noodzaak van isoleren en ventileren.

Isoleren kan op verschillende manieren en is vaak gemakkelijk uitvoerbaar. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van isolatie en wilt u hier uitgebreid over geïnformeerd worden? Zaterdag 21 oktober staat bij de WoonWijzerWinkel in het teken van isoleren en ventileren. Bij het nemen van isolatiemaatregelen is het ook van belang om te letten op de ventilatie van uw woning. Elk huishouden produceert ongemerkt enorm veel vocht. Bij beperkte ventilatie kruipt dat vocht in uw woning. Dat is niet alleen slecht voor uw huis maar ook voor uzelf. Met moderne ventilatiesystemen kunt u zorgen voor een gezond binnenklimaat en tegelijkertijd ook energie besparen.

De WoonWijzerWinkel heeft ruim 30 isolatie- en meer dan 20 ventilatieoplossingen onder één dak die allemaal in de winkel te zien zijn. Onze onafhankelijke adviseurs presenteren u de laatste innovaties op dit gebied en geven u, aan de hand van uw persoonlijke situatie, advies over de diverse mogelijkheden voor vloer-, gevel- of dakisolatie en bijpassende ventilatiemogelijkheden. Na deze themadag bent u volledig op de hoogte van het aanbod op het gebied van ventilatie en isolatie en wat het u kan opleveren.

Persbericht Isoleren en ventileren

Impressie themadag Verwarmen zonder gas

 

Welke themadagen worden binnenkort georganiseerd?

Datum Thema Locatie Tijd
Zaterdag 21 oktober 2017 Ventileren en isoleren WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 18 november 2017 Isoleren WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag 9 december 2017 Verwarmen zonder gas WoonWijzerWinkel 09.00 – 13.00 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *