Nieuwe elektrische verwarming

De Balkondag op dinsdag 3 oktober 2017
5 september 2017
Themadag Isoleren en Ventileren in WoonWijzerWinkel
5 oktober 2017

Nieuwe elektrische verwarming

Uponor, bekend van oplossingen voor verwarmen/koelen én voor drinkwaterinstallaties, presenteert  het nieuwe elektrische vloerverwarmingsprogramma Comfort E.

Partner Nathan is geautoriseerd fabrieksagent/importeur van het merk Uponor.

Het Uponor Comfort E elektrische vloerverwarmingsprogramma bestaat uit twee uitvoeringen. Voor een vloerafwerking met keramische of gietvloeroplossingen (nat systeem) bestaat Comfort E uit een mat waarbij de dubbel geïsoleerde draad over de volledige lengte aan de mat is vastgenaaid. Dit maakt de verwerking eenvoudiger en sneller. Voor een vloerafwerking met o.a. parket, laminaat of tapijt bestaat Comfort E uit een aluminium isolatiemat met daarop bevestigd de verwarmingsdraad. Deze uitvoering is zeer geschikt voor snel meer comfort zonder breek- en hakwerk. De Comfort E aluminiummatten worden direct onder bijvoorbeeld het laminaat aangebracht en verbonden met de bijbehorende ruimtethermostaat.

Beide uitvoeringen onderscheiden zich door de geringe opbouwhoogte en de snelle montage. Doordat de kabel over de volle lengte van het product aan de matten bevestigd is, wordt een optimale warmteverdeling en een minimale reactietijd van het verwarmingssysteem bereikt. Dit resulteert in meer comfort en energiebesparing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.