Vaillant

Vaillant

Als familiebedrijf dat sterk op de toekomst is gericht, dragen wij een bijzondere verantwoordelijkheid voor het milieu, onze medewerkers en de maatschappij.

Wij zijn van mening dat economisch succes en duurzame, financiële groei onlosmakelijk zijn verbonden met maatschappelijke en ecologische betrokkenheid. Onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid zijn gebaseerd op een strategisch programma en omvatten verschillende aandachtsvelden.

Om aan deze verantwoordelijkheid te kunnen voldoen, hebben we onze duurzame activiteiten samengebracht in het strategische S.E.E.D.S. programma (Sustainability in Environment, Employees, Development & Products and Society; duurzaamheid op het gebied van milieu, personeel, ontwikkeling en producten, en maatschappij).

De definitie van de verschillende aandachtsvelden is gebaseerd op een diepgaand inzicht in duurzaamheid, waarbij rekening is gehouden met de belangrijkste uitdagingen van onze kernactiviteiten. Het management van de afdeling Duurzaamheid is rechtstreeks verantwoording verschuldigd aan de CEO.

beeld01

Oplossingen

Warmtepompboiler aroSTOR van Vaillant

De aroSTOR wartempompboiler haalt 75% van de nodige energie voor sanitair warm water uit de buitenlucht. 

Thermostaat sensoCOMFORT van Vaillant

Van pv-panelen tot ventilatie – met sensoCOMFORT krijgt u een systeembesturing die klaar is voor de toekomst en die geoptimaliseerd is voor het aansturen van alle componenten.

Warmtepomp systemen van Vaillant

Verschillende (hybride) warmtepomp systemen van Vaillant.