Warmtepomp systemen van Vaillant

Warmtepomp systemen van Vaillant

aroTHERM
De warmtepomp voor iedereen

De aroTHERM is een zeer efficiënte lucht/water warmtepomp voor verwarming, warm water en koeling. Voor zowel all electric als hybride systemen en beschikbaar in vermogens van 5, 8, 11 en 15 kW. Met de communicatiemodule VR 900 is beheer op afstand mogelijk. Via een smartphone kan de multiMATIC 700 thermostaat op afstand worden bediend.

flexoTHERM / flexoCOMPACT
Geruisloos naar nul

De flexoTHERM en flexoCOMPACT zijn extreem efficiënte en fluisterstille warmtepompen voor verwarming, warm water en koeling. Voor elke toepassing de juiste oplossing door de brede range die een grote diversiteit aan vermogens biedt. Geschikt voor zowel bodem als lucht. Met de communicatiemodule VR 900 is beheer op afstand mogelijk. Via een smartphone kan de multiMATIC 700 thermostaat op afstand worden bediend.

geoTHERM hybride systeem
Wanneer elke vierkante meter telt

Het geoTHERM systeem bestaat uit een 3 kW wandhangende warmtepomp die gekoppeld wordt aan een ecoTEC plus (hybride) of een uniSTOR warmtepompboiler (all electric) voor verwarming, warm water en koeling. De 3 kW geoTHERM warmtepomp is beschikbaar in een lucht- of bodemgebonden variant. Met de communicatiemodule VR 900is beheer op afstand mogelijk. Via een smartphone kan de multiMATIC 700 thermostaat op afstand worden bediend.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.

Verwarmen en koelen – Stap 3: klimaat installaties

Duurzaam MKB