Thermostaat sensoCOMFORT van Vaillant

Thermostaat sensoCOMFORT van Vaillant

Integreer eenvoudig verschillende energiebronnen

Van pv-panelen tot ventilatie – met sensoCOMFORT krijgt u een systeembesturing die klaar is voor de toekomst en die geoptimaliseerd is voor het aansturen van alle componenten. Natuurlijk kunt u ook uw behoefte aan warm water comfortabel beheren. Onze sensoCOMFORT biedt u de mogelijkheid om meerdere verwarmingscircuits en dus complexe systemen te beheren, bijvoorbeeld voor eenappartementencomplex.

De perfecte temperatuur in enkele eenvoudige stappen. Dankzij het nieuwe sensoCOMFORT-display met hoge resolutie en een 3,5″ scherm is de bediening comfortabeler dan ooit. Zes gevoelige aanraaktoetsen en een handige schuifregelaar vereenvoudigen de bediening, zelfs in donkere ruimtes – dankzij de achtergrondverlichting.

De duidelijke menustructuur en de vraaggestuurde personalisatie-assistent maken een snelle navigatie en instelling mogelijk. Heeft u meer informatie nodig? Gebruik dan de vraagtoets voor verdere hulp. Met onze sensoAPP (alleen in combinatie met de sensoNETT gateway tegen meerprijs) kunt u uw verwarming waar u ook bent regelen: stel exacte temperaturen in, definieer tijdvensters tot op de minuut nauwkeurig en gebruik speciale functies zoals de afwezigheidsmodus.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo