Warmtepompboiler aroSTOR van Vaillant

Warmtepompboiler aroSTOR van Vaillant

Dankzij de warmtepomptechnologie haalt de aroSTOR 75% van de nodige energie voor sanitair warm water uit de buitenlucht.

Optimaal rendement

Om een optimaal rendement te garanderen, heeft de aroSTOR warmtepompboiler lucht nodig om er energie uit te halen. Dankzij de verschillende accessoires kunt u binnen- en zelfs buitenlucht gebruiken. Bovendien heeft Vaillant een aansluitkit met luchtkanalen ontwikkeld met verschillende accessoires om zo de verbinding tussen de warmtepomp en de buitenlucht luchtdicht te maken.

Dat is goed nieuws voor nieuwbouwwoningen en vooral passiefwoningen of lage- energiewoningen, waar luchtdichtheid belangrijk is en waar de behoefte aan sanitair warm water vaak groter is dan de behoefte aan verwarming.

Zorgeloos

Bij de ontwikkeling van de aroSTOR warmtepompboilers is extra aandacht besteed aan de vorm en de kwaliteit van het materiaal en de onderdelen. Het gewicht van alle versies is laag en alle onderdelen zijn makkelijk te bereiken. Daardoor laten deze boilers zich verrassend eenvoudig installeren en onderhouden. Ze zijn bovendien uitgerust met legionellabescherming en vorstbeveiliging. De warmwaterproductie is ook steeds verzekerd dankzij een elektrische weerstand. Bovendien kan u genieten van het dag/nachttarief dankzij de intelligente regeling van de verwarmingstijden.

Eigenschappen

  • Zeer efficiënt met energielabel A+
  • Opwarmen gedurende laag stroomtarief mogelijk
  • Laag geluidsniveau: 33dB tot 36dB
  • Milieuvriendelijk en betrouwbaar koudemiddel R290
  • Verkrijgbaar in wandmodellen van 80, 100 en 150 liter en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter
  • COP tapwater 2.34 (80 liter) tot 3,0 (270 liter)

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo