Zonnepanelen systemen door Kameleon Solar

Zonnepanelen systemen door Kameleon Solar

Het is de missie van Kameleon Solar om architecten, gebouweigenaren en gevelbouwers, van volledige vrijheid te voorzien qua ontwerp en esthetiek van zonnetoepassingen. Wij ontwerpen en produceren mooie, op maat gemaakte zonnepanelen.

ColorBlast®

ColorBlast biedt duizenden kleuren die meer dan 50 jaar kleur- en krasvast blijven! Een digitaal gedrukt, zeshoekig patroon wordt van een afstand een egale kleur en verbergt ook de zonnecellen. Het kleurenpalet is bij uitstek geschikt voor donkere en meer natuurlijke kleuren, maar is enigszins beperkt in felheid. Met ColorBlast is het mogelijke een gewenste kleur, mits haalbaar, erg nauwkeurig te matchen.

ColorBlast Design

ColorBlast Design maakt het mogelijk om de duizenden kleuren van ColorBlast te combineren, waardoor je ontwerpen en afbeeldingen op zonnepanelen kunt weergeven. Meerkleurige zonnepanelen hebben meestal een groot risico op mismatch in de zonnecellen. Gelukkig hebben wij een software ontwikkeld waarmee we je afbeeldingen kunnen vertalen naar een volledig mismatch-vrij ontwerp en krijg je een realistisch beeld van het eindresultaat.

Metalliq

Metalliq zonnepanelen gebruiken een uniek gekleurd glas om egale kleuren te creëren met een hoog vermogen. Het uiterlijk van het paneel verandert met de lichtinval, waardoor een dynamische kleurervaring ontstaat. Het effect resulteert in 9 unieke kleuren met een metallische uitstraling. Metalliq gekleurde zonnepanelen worden het meeste toegepast op zonnegevels en daken. Metalliq modules zijn opaak en worden daarom ook minder vaak gebruikt voor balustrades en zonwering.

Royal Glam

Gekleurde zonnecellen met een sprankelende uitstraling zijn uitermate geschikt als je een statement wilt maken. Het kristallijne patroon glinstert als de kijkhoek verandert; ideaal voor een dynamisch effect. Deze cellen zijn een echte eye-catcher. Royal Glam zonnecellen worden het meest toegepast met transparant glas voor zonnebalustrades en zonwering. Het is ook mogelijk om een kleur op de achtergrond aan te brengen of een afbeelding achter de cellen weer te geven.

Mystica

Mystica zonnecellen hebben een matte, natuurlijk uitstraling. Deze cellen zijn ideaal voor projecten waarbij de zonne-elementen zichtbaar maar niet te opvallend mogen zijn. Mystica kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, voornamelijk daken en zonnegevels. Het product is flexibel in opbouw en kan worden voorzien van transparant of gekleurd glas. Je kunt hierdoor een afbeelding achter de cellen weergeven die vanaf de voor- of achterzijde zichtbaar is.

 

Thema's

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.

PV panelen – Stap 4: energie opwekking

Duurzaam MKB