Zonnepanelen systemen door Kameleon Solar

Zonnepanelen systemen door Kameleon Solar

Het is de missie van Kameleon Solar om architecten, gebouweigenaren en gevelbouwers, van volledige vrijheid te voorzien qua ontwerp en esthetiek van zonnetoepassingen. Wij ontwerpen en produceren mooie, op maat gemaakte zonnepanelen.

ColorBlast®

ColorBlast® modules bieden een echte vrijheid van ontwerp als het gaat om zonnepanelen op de gevel. Ontwerp uw eigen element met een uitgebreide reeks van kleuren, uw eigen design, in zowel elke gewenste vorm en afmeting. ColorBlast® modules zijn monokristallijnen zonnepanelen in glas/glas of glas/backsheet uitvoeringen. De panelen worden bedrukt met unieke keramische patronen.

Kromatix™

Gekleurd Kromatix™ glas is een opake optie voor zonnepanelen die in een egale kleur resulteren, de zonnecellen onzichtbaar maken, terwijl een hoge efficiency wordt bereikt. Kromatix™ modules zijn op maat gemaakte gekleurde zonnepanelen, beschikbaar in 6 kleuren.
Elke kleur heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor wordt een hoge efficiency bereikt.
Afhankelijk van de lichtinval lijkt het alsof de Kromatix™ zonnepanelen veranderen van kleur terwijl de cellen altijd onzichtbaar blijven.

Gekleurde cellen

Gekleurde cellen van LOF Solar kunnen uw project laten opvallen. Deze cellen worden meestal gebruikt in transparante, vol-glas zonnepanelen om een sprankelend effect aan de voorzijde te creëren en tegelijkertijd schaduw aan de achterzijde. LOF gekleurde cellen hebben een lagere efficiency vergeleken met andere kleuropties maar ze geven wel de mogelijkheid om kleur toe te voegen aan transparante modules.

SNNY® Solar Balustrades

De verduurzaming van wooncomplexen is uw grootste uitdaging. Dus zoekt u naar oplossingen die het energieverbruik en de CO2-uitstoot bij de renovatie van gebouwen verlagen. In nieuwbouw wordt Nul op de Meter de nieuwe norm. Bekijk een gebouw daarom eens van de zonnige zijde… en ontdek de duurzame kracht van SNNY solar balustrades.

SNNY is daarmee dé duurzame balustradeoplossing voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Kameleon Solar is partner van BIPV Nederland

 

Thema's

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.

PV panelen – Stap 4: energie opwekking

Duurzaam MKB