Powerdaylight De originele daglichtbuis

Powerdaylight De originele daglichtbuis

techcomlight

De eerst verkochte daglichtbuis op de wereld, geavanceerde optische technologieën, hoge prestaties en technische eenvoud.

Het Powerdaylight-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop daglicht in een gebouw werd gebracht. Na te zijn gepatenteerd werd dit systeem, de Powerdaylight, de eerste daglichtbuis die ooit verkocht werd, en de uitvinding die de daglichtindustrie transformeerde. Sinds die tijd is het merk Powerdaylight blijven innoveren met nieuwe modellen en geavanceerde optische technologieën.

Voorzien door de natuur. Geperfectioneerd door Powerdaylight

Door de geschiedenis heen hebben mensen manieren gezocht om het interieur van de plaatsen waar ze wonen en werken op te fleuren. En geen andere lichtbron dan de zon is perfecter om licht te geven. Daglicht is van nature helder en gratis. Het benutten en overdragen van dat perfecte licht in een gebouw is de basis van het merk Powerdaylight. In tegenstelling tot traditionele daglichtopeningen vangen de producten van Powerdaylight het daglicht op en brengen het naar binnenruimtes waar natuurlijk licht voorheen onmogelijk leek, zoals inpandige ruimtes en kamers op lagere verdiepingen. En alleen Powerdaylight daglichtsystemen gebruiken baanbrekende technologie om vrijwel elke kamer in slechts twee uur te transformeren – zonder de kosten, isolatielekken en gedoe van traditionele daglichtopeningen. Door gebruik te maken van geavanceerde optica en baanbrekende technologieën, kregen de ontwerpen van de Powerdaylight daglichtbuis lof van zowel experts uit de industrie als van particuliere klanten vanwege de hoge prestaties en technische eenvoud.

Sindsdien is het merk Powerdaylight voorop blijven lopen in de daglichtbranche met optische verbeteringen en decoratieve verbeteringen waardoor de producten nog meer daglicht kunnen opvangen en naar interieurs kunnen transporteren. Tegenwoordig hebben de producten van het merk Powerdaylight bij meer dan twee miljoen mensen hun huis verbeterd, en miljoenen anderen genieten van de voordelen in warenhuizen, scholen, hotels, ziekenhuizen, supermarkten, kantoren en sportfaciliteiten. Bekende grote merken hebben de ervaring van hun klanten verbeterd en de energiekosten van hun bedrijf verlaagd door onze producten in hun winkels op te nemen. Als het om uw huis of werkplek gaat, is het installeren van een Powerdaylight daglichtsysteem één van de gemakkelijkste en snelste manieren om uw binnenruimtes op te fleuren en hieraan comfort toe te voegen. En omdat onze systemen met daglicht werken, verminderen ze uw afhankelijkheid van elektriciteit, de impact op het milieu en kosten ze niets om te bedienen. We zijn ervan overtuigd dat dit het slimste idee tot nu toe is.

Techcomlight

Thema's

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Scholen

Oplossingen te vinden binnen thema scholen in ICDuBo

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

Passief bouwen

Bij Passief Bouwen wordt ‘passieve’ energie van de zon en restwarmte optimaal benut.

Verlichting – Stap 2: energie besparen

Duurzaam MKB