Techcomlight

Techcomlight

Alle kennis over daglicht onder één dak

Heeft u vragen over daglicht in de breedste zin van het woord? Dan bent u bij daglichtprofessional Techcomlight aan de juiste adres! Of het nu gaat om het vervangen van een oud daglichtproduct, het plaatsen van een nieuw daglichtsysteem of het berekenen van de daglichtopbrengst middels een lichtplan; Techcomlight heeft alle kennis in huis.

Daglichtadvies
De daglichtprofessionals van Techcomlight beantwoorden al uw vragen op het gebied van daglichttoepassingen. Ze geven daglichtadvies op afstand én op locatie, maken daglichtplannen en berekenen het break-even-point. Naast het geven van daglichtadvies richten zij zich op het importeren, fabriceren, assembleren, ontwikkelen, distribueren en installeren van daglichtproducten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, waaronder de Powerdaylight daglichtbuis en de producten van het merk Lucernario. Het installeren van deze daglichtproducten behoort ook tot één van hun diensten. Indien gewenst verzorgen ze het complete plaatje, van advies tot de daadwerkelijke installatie.

Vestigingen
Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Nederland, België en Engeland.

_DSC0136 SMALL_DSC0868 SMALL

_DSC0911 SMALL_DSC0945 SMALL

beeld01

Oplossingen

Powerdaylight De originele daglichtbuis

Het Solatube® daglichtsysteem is een systeem dat met een kleine lichtkoepel daglicht opvangt.