Techcomlight

Techcomlight

Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede. Het bedrijf richt zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van (dag)lichtproducten in de Benelux, waaronder het Solatube® daglichtsysteem.

De juiste hoeveelheid daglicht in een ruimte zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. Om dit te realiseren geven de daglichtprofessionals van Techcomlight advies op locatie. Daarnaast kunnen zij complete lichtplannen uitwerken om aan te geven hoeveel licht er in een ruimte zal komen en wat de veranderingen zijn bij het gebruik van verschillende daglichtsystemen. Een daglichtadvies kan eventueel worden uitgebreid met een heldere profit on investment berekening.

Als daglichtprofessional biedt Techcomlight voor elke situatie de beste oplossing. Hiervoor beschikt het bedrijf over verschillende maatwerkproducten. Niet alleen voor de meest unieke daken, maar met de kelderdoorvoer is het zelfs mogelijk om onder de grond aangenaam daglicht te krijgen. Van de ondergrondse ruimte wordt op deze manier eenvoudig een leef- of werkruimte gemaakt.

_DSC0136 SMALL_DSC0868 SMALL

_DSC0911 SMALL_DSC0945 SMALL

beeld01

Oplossingen

Daglichtbuis via Solatubes van Techcomlight

Het Solatube® daglichtsysteem is een systeem dat met een kleine lichtkoepel daglicht opvangt.