Bescherming biobased van Impershield

Bescherming biobased van Impershield

De impregneermiddelen van Impershield zijn 100% natuurlijk. Dit komt niet alleen omdat ze volledig uit plantaardige ingrediënten bestaan maar de productie ook een hele kleine CO2 voetafdruk heeft.

StoneSeal

De StoneSeal impregneermiddelen beschermen minerale oppervlaktes tegen vocht, vuil, UV en andere zaken die verwering teweegbrengen. Elk product is aan e brengen op natuur-, bak- en betonsteen. Element is ook aan te brengen op hout voor bescherming  op het oppervlakte.

StoneSeal Black Satin

Vanuit de Element kleur verdiepende beschermer komt de Black-lijn voort. De drie producten in de black-lijn geven op hun eigen manier meer kwaliteit aan zwart en grijs getinte gesteentes. Black is uitstekend geschikt voor onder andere terrassen, gevels, dakpannen en bloembakken.

StoneSeal Element

Het middel voor bescherming en kleurverdieping. Het geeft daarbij ook een licht reflecterende laag waardoor er een nog betere bescherming biedt tegen UV- straling. Element werkt goed op onder andere gevels, dakpannen, fonteinen. Ook terracotta bloempotten kunnen hiermee waterdicht gemaakt worden.

StoneSeal Natural

Natural is onzichtbaar terwijl de werking wel heel duidelijk is. Breng het aan op wat grovere poreuze oppervlaktes, zoals terrassen, gevels, beton of natuurstenen objecten. Type oppervlakte: Grof en fijn bewerkte steensoorten (ongepolijst)

StoneSeal Pristone

Het fijnste impregneermiddel in ons gamma, speciaal ontwikkeld voor gepolijste oppervlaktes met een onzichtbare finish. Doordat de superkleine deeltjes zijn opgelost in bio-ethanol, dringt de werkende stof tot dieper dan normaal door in het oppervlak. Breng de Pristone aan op gepolijste oppervlaktes zoals aanrechtbladen, grafmonumenten, gevels met gepolijst natuursteen. Type oppervlakte: Gezoet, gepolijst (Glad aanvoelend)

BioSeal

BioSeal is meer gericht op bescherming van beton, verduurzaming van verven en andere grove toepassingen. Deze producten hebben de Euroflex als basis.

BioSeal Additive

Deze natuurlijke hulpstof geeft extra kracht en duurzaamheid aan watergedragen verf. Het additief kan toegevoegd worden aan bijvoorbeeld leem of muurverf om het weerbarstiger te maken. En aan een product als lignineverf geeft het net wat extra kracht. Doordat onze polymeerdeeltjes net iets zwaarder zijn dan lignine of lijnolie, geeft het een betere basis.

BioSeal Concrete 

Kant en klare beton beschermer en versteviger. Voorkomt vuil en vocht in en op betonnen oppervlaktes. Het is een wat dikker middel dan de StoneSeal producten en is een goede oplossing voor oppervlaktes die bescherming en stevigheid nodig hebben; een plek waar veel verkeer is bijvoorbeeld. De beschermingslaag dringt goed in de poriën waardoor het niet sneller slijt dan het beton zelf.

BioSeal Primer

De BioSeal Primer is een vervanger voor primer en voorstrijk op acrylbasis. Het geeft een buitengewone hechting voor (muur-)verf en stucwerk en zorgt daarbij ook voor een dampdoorlatende vochtbarrière.

Industrial

Deze producten zijn gericht op toepassingen als binder in industriële toepassingen, zoals bij de verwerking van natuurvezel producten, maar ook voor verwerking in bijvoorbeeld civiele toepassingen.

Thema's

Materiaal

Oplossingen te vinden binnen thema materiaal in ICDuBo

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

BioBased

Letterlijk betekent biobased: op de natuur gebaseerd.