Rondleiding ICDuBo valt onder bij- en nascholing architecten

Onzichtbare zonne-energie
20 oktober 2016
C2C stadskantoor Venlo met C2C zonwering
7 november 2016

Rondleiding ICDuBo valt onder bij- en nascholing architecten

De Wet op de architectentitel verplicht een ingeschrevene in het architectenregister om de vakkennis op peil te houden door jaarlijks tenminste 16 uur aan bij- en nascholing te volgen. ICDuBo biedt een rondleiding aan door het centrum die onder deze bij- en nascholing valt.

Doel van de rondleiding is om in korte tijd architecten op onafhankelijke wijze te informeren en te inspireren over de duurzame mogelijkheden in het ontwerpproces. Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) is een onafhankelijk kenniscentrum voor duurzaam bouwen. Onze dagelijks geopende expositie ruimte van 2500 m2 biedt een totaal overzicht van duurzame oplossingen, van warmtepomp tot biobased gevelmateriaal. Alles is te zien, te horen, te ruiken en te ervaren. Wij laten de oplossingen in samenhang (thematisch) en toegepast (werkend) zien. Wij informeren, inspireren, ondersteunen en verbinden alle partijen betrokken bij duurzaam ontwerpen en (ver)bouwen.

Kosten 150 Euro per groep van maximaal 15 personen.
Datum en tijden in overleg. Voor aanmeldingen klik hier

Voor meer informatie zie website Architectenregister

 

2 Comments

 1. Ton vd Steen schreef:

  betekent dit dat jullie PE punten mogen verstrekken aan de architecten?

  • Aart van der Wilt schreef:

   Architectenregister:
   “De Wet op de architectentitel verplicht een ingeschrevene in het architectenregister om de vakkennis op peil te houden door jaarlijks tenminste 16 uur aan bij- en nascholing te volgen. Bij- en nascholing kan plaatsvinden door middel van het deelnemen aan of volgen van een van de volgende activiteiten: cursus, excursie, lezing, opleiding, seminar, symposium, training of workshop.”
   De rondleiding valt onder deze 16 uren bij- en nascholing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *