Kameleon Solar

Kameleon Solar

Kameleon Solar is een Nederlandse fabrikant en ontwerper van op maat gemaakte, gekleurde zonnepanelen. Voor esthetische zonnepanelen die niet op zonnepanelen lijken.

Door onze missie willen wij architecten, gebouweigenaren en gevelbouwers de volledige vrijheid geven voor het ontwerpen van esthetische zonne-gevels. Hiertoe hebben we ons eerst verdiept in de wetenschap van kleuren. Vervolgens hebben we gekeken naar toepassingen en technieken waarbij we de gangbare uitgangspunten in de zonne-technologie hebben uitgedaagd. Het resultaat is dat we nu een grote variatie van kleuren en afmetingen kunnen aanbieden tegen de hoogste efficiency mogelijk.

Profiel

Kameleon Solar specialiseert zich in op maat gemaakte, gekleurde zonnepanelen voor gebouw integratie (BIPV). Opgericht in 2015, hebben we inmiddels een portfolio opgebouwd met verschillende kleuropties, van gekleurd glas tot en met gekleurde cellen. We hebben zelfs onze eigen kleurtechniek uitgevonden: ColorBlast®. Kameleon Solar is gevestigd in Roosendaal, Nederland en u bent van harte welkom om ons te bezoeken.

Typische klanten van ons zijn architecten, projectontwikkelaars, gevelbouwers, gebouweigenaren, engineering- en installatiebureaus en aannemers.

Wanneer neemt u contact op?

Het is ten sterkste aan te bevelen om ons te betrekken in de ontwerpfase van uw project. We hebben voorbeelden dat een gevel 30% meer energie kon opbrengen als de PV module qua maatvoering anders was gedimensioneerd.

Gedurende de ontwerpfase nemen we een adviserende rol aan. We verstrekken informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden en de consequenties van hun gekozen ontwerp. Hierdoor kunnen klanten een goede afweging maken in hun beslissingsproces en vaak komen er meer mogelijkheden uit dan waar aan men in eerste instantie gedacht zou hebben.

Kameleon Solar is partner van BIPV Nederland

 

beeld01

Oplossingen

Zonnepanelen systemen door Kameleon Solar

Kameleon Solar ontwerpt en produceert mooie, op maat gemaakte zonnepanelen.