Foreco

Foreco

Hout is een fantastisch materiaal. Met oneindig veel mogelijkheden. Foreco beschouwt het als een uitdaging om die mogelijkheden optimaal te benutten. En tegelijkertijd in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Met producten die in alle opzichten het predikaat ‘duurzaam’ verdienen. Daarvoor hebben zij alle benodigde ingrediënten in huis. Zoals een gedegen marktkennis, de meest actuele technologie en een ervaren team dat staat voor kennis, vakmanschap en ervaring. Met hart voor hout, hart voor de zaak en hart voor zaken doen met u.

Foreco heeft voor haar premiumproducten WaxedWood en SafeWood het certificaat DUBOkeur verkregen. Na een zorgvuldige selectie van grondstoffen, kwaliteitsborging en productieproces was het mogelijk tegemoet te komen aan de criteria voor Duurzaam Bouwen. Het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie voerde de beoordeling uit.

WaxedWood
Met WaxedWood brengt Foreco een nieuwe dimensie in verduurzaamd hout. Deze geïmpregneerde en waterwerende houtspecialiteit biedt ongekende mogelijkheden. Tijdens het gehele bouwproces. WaxedWood is volledig onderhoudsvrij en rekent definitief af met houtaantasting. En dat is uniek.

NobelWood
Nobelwood is gemaakt van dennenhout en vormt een waardig alternatief van tropisch hardhout. Dennenbossen verschaffen ons goed beheerd en vrijwel onbeperkt grondstof voor NobelWood. Het hout wordt gemodificeerd met biopolymeren die afkomstig zijn van de afvalbiomassa van rietsuikerstengels.

SafeWood
SafeWood® is het brandvertragende hout van Foreco. Een product dat bijdraagt aan een grotere veiligheid in gebouwen. En tijdens calamiteiten zijn waarde bewijst. SafeWood® zorgt ervoor dat vlammen zich nauwelijks uitbreiden. Verder vermindert het vuur en rook. Daardoor blijven vluchtwegen langer en veiliger begaanbaar. meer informatie over SafeWood:

 

beeld01

Oplossingen

Gevelbekleding hout Nobelwood van Foreco

Nobelwood is gemaakt van dennenhout en vormt een waardig alternatief van tropisch hardhout.

Gevelbekleding hout Waxedwood van Foreco

WaxedWood is volledig onderhoudsvrij en rekent definitief af met houtaantasting.