Brink Climate Systems

Brink Climate Systems

Voldoende verse lucht en een aangename temperatuur zijn basisvoorwaarden voor een comfortabel binnenklimaat. In moderne, goed geïsoleerde gebouwen betekent dat ’s winters bijverwarmen, ’s zomers koelen en altijd goed ventileren. Terreinen waarop Brink Climate Systems een goede staat van dienst heeft opgebouwd. Dat maakt Brink een aantrekkelijke partner voor zowel klein- als grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten in woning- en utiliteitsbouw.

Naast deeloplossingen op elk van de genoemde terreinen leveren wij ook complete installatieconcepten en geïntegreerde oplossingen. Op deze website geven wij u graag inzicht in onze mogelijkheden.

beeld01

Oplossingen

Ventileren decentraal WTW Brink Air 70

De Air 70 is de oplossing die alle eigenschappen voor ventilatie met warmteterugwinning combineert in één compact toestel.

Luchtzuivering Pure induct van Brink Climate Systems

De Pure induct zorgt er door middel van positieve ionisatie voor dat stofdeeltjes afgevangen worden

Brink Luchtverwarming

Dit innovatieve type verwarming brengt continu verse, gefilterde, verwarmde of gekoelde lucht naar de ruimten in uw huis of (kantoor)gebouw

Ventileren gebalanceerd WTW Brink Renovent

Gezond, comfortabel en energiezuinig ventileren. Leverbaar in diverse uitvoeringen en voorzien van Ecodesign energielabel A of A+.