Zonneboiler Solesta

Zonneboiler Solesta

De Solesta zonneboiler is een duurzaam product. De boiler bevat geen glycol, alleen water. De klant hoeft net als bij een gewone cv-ketel alleen het waterniveau jaarlijks te controleren. Dankzij het unieke terugloopprincipe heeft de gebruiker geen kans op schade bij bevriezing of oververhitting. Omdat we zeker zijn van ons product geven we 10 jaar garantie op alle componenten. Er kan bespaard worden op ongeveer 50% op de energiekosten voor het verwarmen van tapwater.

De Solesta zonneboilers zijn voorzien van unieke buizen, waarmee je zelfs met de winterzon warmte binnenhaalt. We garanderen een korte terugverdientijd, een snelle installatie en je hebt geen jaarlijkse hoge onderhoudskosten. Bovendien verbeteren de Solesta zonneboilers het energielabel. Zo ben je verzekerd van een verantwoorde zonneboiler waarmee je het hoogste rendement haalt.

De Solesta zonneboiler is eenvoudig te combineren met alle cv-installaties. Het compacte opslagvat past zelfs in het keukenkastje. Ook is het mogelijk om de wasmachine erop aan te sluiten en zo extra energie te besparen. Indien nodig bieden onze monteurs ondersteuning met de installatie. Deze duurt hooguit een halve dag. Combinatiesystemen met PV-zonnepanelen zijn ook mogelijk.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo