Zonneboiler HR Solar

Zonneboiler HR Solar

Een zonneboiler van HRsolar vermindert je energieverbruik voor warm water met ongeveer de helft. Daarnaast beperk je de CO2 uitstoot van je huishouden aanzienlijk. Het aanschaffen van een zonneboiler is dus niet alleen voordelig voor jezelf maar ook voor het klimaat.

HRsolar levert complete samengestelde zonneboiler systemen die zijn afgestemd op het verbruik en de situatie van de gebruiker. Dit maakt het eenvoudiger om een zonneboilersysteem te adviseren en te bestellen.

Alle systemen zijn uitgevoerd met de HPC-2,5 of HPC-1,6 (PV-formaat) collectoren. Deze zonnecollectoren behalen een van de hoogste rendementen ter wereld waardoor ook deze complete systemen aantoonbaar de hoogste rendementen behalen van de te verkrijgen A-merken in Nederland! (getest door onafhankelijk testinstituut KIWA).

De standaard zonneboiler systemen van HRsolar bestaan uit RVS voorraadvaten. Tot en met 200 liter zijn deze leverbaar in staande en liggende uitvoering.

HRsolar heeft meerdere systemen ontwikkeld:

  • Tapwater zonneboiler systeem. Dit systeem wordt toegepast voor het met de zon (voor) verwarmen van tapwater (het douche/badwater en de overige warmwater kranen in de woning). De CV-ketel wordt gebruikt voor na-verwarming.
  • Tapwater + verwarming systeem (zonnegascombi). Naast het verwarmen van water door de zon, kan ook de woning worden voorzien van zonnewarmte. In combinatie met de Maxx zonnewarmtesystemen, kan er worden gekozen tussen twee uitbreidingssets.

 

HRsolar heeft twee type collectoren ontwikkeld;

  • HPC-2,5   – 2,5 m² universele collector die kan worden gemonteerd als Indak, Opdak en Platdak
  • Nero   – 1,6 m² (afmeting PV paneel) universele collector die kan worden gemonteerd als Opdak en Platdak en in combinatie met PV-panelen!

 

Thema's

ICDuBo community projectontwikkelaars

Dit samenwerkingsplatform bestaat uit koplopers uit de bouw en biedt ondersteuning door ontwikkelaar te informeren over relevante thema’s.

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

PV panelen – Stap 4: energie opwekking

Duurzaam MKB