HR Solar

HR Solar

Duurzaamheid staat bij HR Solar hoog in het vaandel. Bij HRsolar geloven wij dat het belangrijk is om duurzaam te leven voor onze volgende generaties. Door jarenlange innovatie hebben wij onze zonnewarmtesystemen zo ontwikkeld dat deze naadloos toepasbaar zijn in elk huishouden. Zo kunnen wij elke woning voorzien van zonnewarmte, ook in combinatie met verschillende andere duurzame technieken.

Sinds 2002 zijn wij trots Nederlands fabrikant van zonnewarmtesystemen met een van de hoogste rendementen ter wereld. Onze ambitie? Wij willen de zon verbinden met onze innovatieve technologie om elke Nederlandse woning te voorzien van een fossielvrije energievoorziening. Innovatie zit in ons DNA, elke dag zijn we bezig onze producten beter, mooier en eenvoudiger te maken, zodat onze systemen voor iedereen bereikbaar zijn en blijven.

beeld01

Oplossingen

Zonneboiler HR Solar

HRsolar levert complete samengestelde zonneboiler systemen die zijn afgestemd op het verbruik en de situatie van de gebruiker.

PVT paneel Qpanel van HR Solar

De Qpanel is een innovatieve samenstelling van een hoogwaardig 330 Wp zonnepaneel met een hightech thermische wisselaar als stille bron van de warmtepomp.