Warmtepomp omkasting Dice van Merford

Warmtepomp omkasting Dice van Merford

De hoogwaardige omkastingen van Merford bieden tal van voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen, is dat de omkasting geluidoverlast beperkt. Een warmtepomp produceert gemiddeld 50 dB(A) geluid. Volgens het Bouwbesluit mag een buitengeplaatste warmtepomp slechts 40 dB(A) produceren (gemeten op de erfgrens van uw perceel). Onze omkastingen zijn gemaakt van isolerende materialen die zorgen voor demping van het geluid en ze zetten geluidsgolven om in warmte. Met onze omkasting reduceert u het geluid met maar liefst 15 dB(A). Hierbij werkt uw warmtepomp nog optimaal en heeft u geen rendementsverlies.

In het assortiment van Merford vindt u een groot aantal omkastingen voor warmtepompen. Deze omkastingen zijn geschikt voor vrijwel alle merken en typen warmtepompen. Heeft u een warmtepomp met een afwijkend formaat, dan maken we een omkasting op maat. De omkastingen zijn beschikbaar in tal van kleuren, zodat u altijd een omkasting vindt die past bij uw omgeving. Bovendien beschermen de omkastingen uw warmtepomp tegen weersinvloeden, beschadigingen en vandalisme. En heeft uw warmtepomp onderhoud of reparatie nodig, dan is de warmtepomp goed bereikbaar door de toegangsluiken in de omkasting.

De voordelen op een rij

  • Geluidsreductie tot 15 dB(A).
  • Geschikt voor elk type warmtepomp.
  • Rendement van de warmtepomp blijft ongewijzigd.
  • Warmtepomp blijft bereikbaar voor onderhoud.
  • Robuust en vandalismebestendig.

 

Productflyer Warmtepompomkasting DICE

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Buitenruimte

Oplossingen te vinden binnen thema buitenruimte in ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.