Warmteafgifte vloerverwarming van Radson

Warmteafgifte vloerverwarming van Radson

Radson heeft een jarenlange ervaring in vloerverwarming. Dit betekent dat we u een systeem kunnen bieden dat het beste bij uw project past. In samenwerking met u bepalen onze vloerverwarmingsexperts welk systeem het meest geschikt is voor uw klant. Na installatie geldt voor elk systeem een garantie van 10 jaar, zodat uw klant met een gerust hart kan genieten van het extra comfort dat onze vloerverwarmingsproducten bieden.

Oplossingen:

Rolljet
De Rolljet is een eenvoudig en snel te verleggen systeem op basis van geëxpandeerd polystryeen op rol en clipsen voor de bevestiging van de Diffu-Pex buis.
meer info

Noppjet
De Noppjet is een geavanceerd systeem op basis van voorgevormde noppenplaten van geëxpandeerd polystyreen, met een verlegpatroon van 10 of 20 mm.
meer info

Clickjet
Clickjet is een geïntegreerd en doordacht systeem op basis van staaldraadmatten en speciale buisklemmen.
meer info

TS 14
Het TS14-systeem bestaat uit speciaal geprofileerde platen uit geëxpandeerd polystyreen, voorzien van omega – warmtegeleiders met daarbovenop straalplaten voor een optimale warmtespreiding.
meer info

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Verwarmen en koelen – Stap 3: klimaat installaties

Duurzaam MKB