Radson

Radson

Radson, in 1966 als een familiebedrijf opgericht, is een toonaangevende Europese producent van hoog kwalitatieve radiatoren en vloerverwarming.

Als totaalaanbieder van verwarmingsoplossingen hanteert Radson een full range-benadering. Hedendaagse paneelradiatoren, handige plintradiatoren, stijlvolle designradiatoren, traditionele kolomradiatoren, trendy badkamerradiatoren, functionele elektrische radiatoren, ventilo- convectoren en innovatieve vloerverwarmingssystemen.

Radson streeft naar een totaalaanbod waarbij design en functionaliteit gecombineerd worden. Een voorraad van ca. 90.000 radiatoren garandeert een brede waaier aan keuzemogelijkheden en korte levertermijnen.
Bovendien biedt Radson een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op haar volledige assortiment radiatoren én vloerverwarming !

Naast het aanbieden van kwaliteitsproducten (ISO 9001-14001 TÜV-certificaat), investeert Radson continu in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu. In haar productieproces streeft Radson naar een minimaal verbruik van grondstoffen, energie, water, een vermindering van het geluidsniveau en de luchtuitstoot.

beeld01

Oplossingen

Warmteafgifte elektrische radiatoren van Radson

Radson levert een volledig gamma elektrische radiatoren onder het LVI-label.

Warmteafgifte vloerverwarming van Radson

Radson levert meerdere vloerverwarming systemen.

Warmteafgifte LTV radiatoren van Radson

De Vido is een lage temperatuur convector die verwarmen en koelen mogelijk maakt.