Warmteafgifte LTV Jaga Strada

Warmteafgifte LTV Jaga Strada

De Strada is een krachtige verwarmingsoplossingen en staat bekend om haar strakke en moderne design. Strada integreert daardoor perfect in ieder interieur. De radiator beschikt over onze Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen op hoge en lage watertemperaturen. Het oppervlak van de Strada is altijd veilig aan te raken, waardoor het ook de ideale oplossing is voor scholen, zorginstellingen of andere openbare ruimtes.

 • LOW-H2O TECHNOLOGIE
  Ultrasnelle, compacte warmtewisselaar voor hoge en lage watertemperaturen
 • WERKT OPTIMAAL SAMEN MET EEN HR-KETEL
  én in combinatie met warmtepompen
 • TOT 16% ZUINIGER DAN PANEELRADIATOREN
  en minimaal 5% zuiniger dan vloerverwarming
 • TOT 9X SNELLERE OPWARMING
  Snelste en best regelbare radiator
 • WORDT NÓG COMPACTER MET OPTIE DBH
  voor zeer lage watertemperaturen
 • ECODESIGN MET 30 JAAR GARANTIE
  Op de Low-H2O warmtewisselaar

 

Strada Hybrid

De Strada Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte snel te koelen, indien gecombineerd met een warmtepompinstallatie. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. Zowel bij niet-condenserend koelen (light cooling) als bij verwarmen levert de Strada Hybrid de hoogste afgifte. Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat.

Nog geen warmtepompinstallatie? Kies dan voor Strada en laat je HR-ketel op zijn laagste watertemperatuur werken en dus op zijn hoogste rendement. Zo bespaar je direct op de energierekening. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp, door het Dynamic Boost Hybrid-systeem toe te voegen.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.

Passief bouwen

Bij Passief Bouwen wordt ‘passieve’ energie van de zon en restwarmte optimaal benut.