Jaga

Jaga

Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Jaga is méér dan alleen een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit, esthetiek en waarin continu wordt geïnnoveerd. Met deze filosofie is Jaga voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dát is de cultuur van Jaga.

Met haar 500 medewerkers is Jaga actief in meer dan 40 landen, met vestigingen in onder andere België, Frankrijk, Tsjechië, Nederland, Engeland, Duitsland en Canada. Bovendien wordt er ook volop geëxporteerd naar de rest van de wereld gaande van Australië, China tot Japan.

Jaga Konvektco Nederland B.V.
Als Nederlandse importeur is Jaga Konvektco verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer één derde deel van de totale productie van Jaga. Met 25 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Konvektco klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop. Jaga Konvektco biedt vanuit de diverse afdelingen in ’s-Hertogenbosch haar expertise aan haar klanten aan.

De zuinigste radiator van Nederland
De Low-H2O technologie in onze radiatoren, ook wel Low-H₂O radiatoren genoemd, leveren veel voordelen op. Het toestel bevat onder andere tot 90% minder water dan een plaatstalen radiator, is een stuk lichter en compacter en heeft een langere levensduur.

Warmtewisselaar

De voordelen van een Low-H2O radiator op een rij:

  • bevat tot 90% minder water dan een plaatstalen radiator.
  • heeft geen zware stalen platen die eerst zichzelf moeten opwarmen.
  • is lichter en compacter.
  • reageert sneller op een vraag naar warmte doordat de warmte meteen aan de ruimte wordt doorgegeven.
  • verwarmt niet onnodig door wanneer de optimale binnentemperatuur is bereikt. Als er voldoende gratis warmte beschikbaar is – in de vorm van bijvoorbeeld zonlicht – dan stopt het toestel.
  • zorgt door haar kleine massa en snellere reactie dat het retourwater aan de cv-ketel warmer is.
  • heeft een langere levensduur.
  • kan op het einde van zijn loopbaan volledig gerecycled worden.
  • heeft, omdat ze veel lichter en kleiner zijn, al in de productie minder grondstoffen nodig.

.
Low-H2O radiatoren zijn dus een stuk beter voor het milieu omdat ze minder impact hebben dan traditionele radiatoren. Ze bieden comfort zonder warmte te verspillen. Het resultaat? Een stuk minder energieverbruik en dus een lagere CO2-uitstoot. Om een beetje een beeld te geven: Low-H2O radiatoren verlagen de CO2-uitstoot van een gemiddelde woning met circa 1.000 kg per jaar.

 

beeld01

Oplossingen

Warmteafgifte LTV radiatoren Jaga DBE

DBE (Dynamic Boost Effect) is een speciaal voor de Low-H2O radiatoren ontwikkeld systeem dat het vermogen 2 tot 3 maal vergroot.

Warmteafgifte en ventileren Jaga Oxygen Radiator

Deze radiator ververst, filtert, verwarmt én geeft nachtkoeling. Met een druk op de knop of 100% automatisch.

Warmteafgifte en ventileren Jaga Strada Fresh en Briza Fresh

Jaga Fresh is een sterke combinatie van lage temperatuurverwarming (LTV) met WTW.