Jaga

Jaga

De Jaga radiator is nooit een gewone radiator geweest. Al ruim 50 jaar zijn wij bezig met het bedenken van duurzame oplossingen. Onze producten zijn vanaf het begin bedoeld om in combinatie met milieuvriendelijke energiebronnen zoals warmtepompen en zonne-energie ingezet te worden.

De ultralichte warmtewisselaar van onze eerste producten bevatte al de basis van al onze nieuwe en toekomstige producten.

De technologische voorsprong die we hebben zit in de basis in onze lichtgewicht, responsieve en krachtige Low-H2O warmtewisselaar. Vandaag de dag zijn onze producten uitgegroeid tot complete klimaatsystemen voor koeling, ventilatie en verwarming. Doordat de producten lichter, kleiner en stiller zijn dan traditionele systemen, verbruiken zij aanzienlijk minder energie. Bovendien worden er minder grondstoffen gebruikt en gaan onze producten minimaal 30 jaar mee. Aan het eind van hun levensduur zijn de producten volledig recyclebaar. Goed voor mens en milieu dus.

Dit is dan ook de reden dat wij onszelf Jaga Climate Designers noemen. We zullen ons altijd blijven ontwikkelen en inzetten voor een beter binnen- en buitenklimaat.

RESPECT NATURE

Energieverbruik ging tot nu toe altijd ten koste van de natuur. Wij doorbreken het traditionele denken door te investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten die zo min mogelijk materiaal bevatten, minder energie en minder brandstoffen verbruiken. Wij vinden dat het meest ecologische en duurzame pad vanzelfsprekend moet zijn en niet meer een vrijblijvende optie.

AWAKE THE ARTIST

Geen standaardproducten, maar op-maat-gemaakte oplossingen zonder beperkingen. Wij gebruiken creativiteit om buiten de gebaande paden te gaan en nieuwe kansen en mogelijkheden te zien. Samen bepalen we de juiste vorm, kleur of materiaal voor die oplossing, waar jij naar op zoek bent.

DREAM A FUTURE

Bij Jaga ontwerpen we alle producten met de toekomst in ons achterhoofd. Wij durven te dromen van een leven zonder vervuilende energiebronnen en materialen. Wij ontwikkelen innovatieve producten, nieuwe technologieën en systemen voor een duurzame toekomst.

CREATE EMOTION

We willen niet dat je onze producten alleen maar ziet, maar dat je ze ook zelf kunt ervaren. Daarom hebben we een Adviescentrum en Experience Lab ontwikkeld. Het Experience Lab is een laboratorium met twee identieke huizen. Je kunt hier al onze producten testen en live ervaren. Samen zetten we de schouders eronder om te werken aan een betere toekomst.

BUILDING BRIDGES

Alleen door de gezamenlijke inbreng van alle betrokken partijen kunnen wij het verschil maken. Wij slaan graag bruggen tussen alle belanghebbenden om een passend ontwerp te creëren dat maximaal comfort en gebruiksgemak biedt, met minimaal materiaalgebruik en energieverbruik.

beeld01

Oplossingen

Warmteafgifte LTV Jaga Freedom

De Jaga Freedom kan in combinatie met elke energiebron, zoals warmtepompen en andere verwarmingstechnieken op zeer lage watertemperaturen.

Warmteafgifte LTV Jaga Strada

De Strada beschikt over Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen op hoge en lage watertemperaturen.

Warmteafgifte LTV en koeling Jaga Briza 12

De Jaga Briza 12 is een convector die actief kan verwarmen in de winter én koelen in de zomer.

Ventileren en warmteafgifte Jaga Oxygen2

De Oxygen2 zorgt op een energiezuinige manier voor ventilatie in je woning, op school of zorginstelling.