Isolatie daksystemen van Isobouw

Isolatie daksystemen van Isobouw

20161205_140110

IsoBouw heeft meerdere isolatiesystemen die het na-isoleren van het hellende dak mogelijk maken. De productkeuze is afhankelijk van de bestaande situatie en uw wensen. Wij zetten ze even voor u op een rij.

Dankzij de toepassing van het Airpop®-isolatiemateriaal (EPS) scoren de dakelementen uitstekend m.b.t. de milieuprestaties. Dit wordt bevestigd in wetenschappelijk onderzoek van NIBE (Dubokeur). Niet verwonderlijk als je bedenkt dat Airpop® voor 98% uit lucht bestaat. Met dakisolatie van IsoBouw bespaart u dus niet alleen kostbare energie maar maakt u ook nog een milieuverantwoorde keuze bij het isoleren van het hellend dak.

Situatie 1: Een dragend dakbeschot en handhaving van de pannen:

Wilt u veel kosten besparen en de huidige pannen handhaven dan is de RecaPan na-isolatie een ideale oplossing. De RecaPan-elementen kunnen direct op de oude panlatten worden bevestigd zonder dat de bestaande pannen van het dak af hoeven. Werken met RecaPan gaat dus snel, voordelig en zonder veel overlast voor de bewoners.

Situatie 2: Een dragend dakbeschot en vernieuwing van de pannen:

De renovatieplaten SlimFix Reno+ kunnen direct op het dragend dakbeschot worden geplaatst. Met SlimFix Reno+ kunt u een hellend dak waterdicht en dampopen isoleren.

Situatie 3: Een oneffen, doorgezakt dak:

De dakisolatie SlimFix RenoTwin kan vrijdragend worden gemonteerd op vrijwel ieder onderdak dankzij het gebruik van stelschroeven. Ideaal dus bij toepassing op doorgezakte daken of op reeds aanwezige oude dakelementen. Met SlimFix RenoTwin kan een reeds aanwezige isolatielaag worden geïntegreerd in het nieuwe isolatiepakket. Hierdoor zijn er extra besparingen mogelijk op de kosten van de nieuwe isolatielaag.

Situatie 4: Een open dakconstructie met gordingen:

Met de constructieve SlimFix dakplaten kunt u in één arbeidsgang het hellend dak isoleren en esthetisch afwerken.

Situatie 5: Een open dakconstructie met sporen:

De SlimFix Spoor dakisolatieplaten zijn speciaal ontwikkeld voor sporenkappen. Deze dakisolatie hellend dak heeft een uitstekend isolerend vermogen, een automatische afwatering aan de bovenzijde en een esthetische afwerking aan de onderzijde.

SlimFix Deco: decoratieve binnenisolatie voor het renoveren of na-isoleren van daken:

Het SlimFix Deco zolderisolatiesysteem is in slechts 3 eenvoudige stappen verwerkbaar en sluit de zolder automatisch luchtdicht af. SlimFix Deco is een product dat ook zeer interessant is voor de Doe-Het-Zelver vanwege de eenvoudige verwerking.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Isolatie

Oplossingen te vinden binnen thema isolatie in ICDuBo

Dubokeur

Het DUBOkeur® bewijst dat een product, grondstof, installatie of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort.