Isobouw

Isobouw

IsoBouw Systems bv ontwikkelt en vervaardigt isolatieproducten gebaseerd op EPS (geëxpandeerd polystyreen). Het bedrijf heeft een voortdurende focus op innovatie. De isolatiesystemen kenmerken zich door een hoge kwaliteit en veel verwerkingsgemak. Dat leidt tot besparing van tijd, geld en energie.  Met EPS als basismateriaal behoren de prestaties van IsoBouw op het gebied van duurzaamheid tot de allerbeste in de markt. Deze claim wordt  bevestigd in de LCA-studies. IsoBouw beschikt ook over meerdere DUBO-keurmerken. Dit betekent dat de producten in vergelijking tot alternatieven de beste milieuscore hebben.

BioFoam® is wereldwijd de eerste ‘bio-based’ schuimisolatie. Het heeft dezelfde goede producteigenschappen als geëxpandeerd polystyreen (EPS). Het verschil is dat de grondstof bestaat uit plantaardig materiaal. Dit betekent dat het, indien gewenst, na de economische levensduur gecomposteerd kan worden. BioFoam® is Cradle-to-Cradle gecertificeerd en is in 2011 bekroond met de Nederlandse Bouwprijs.

 

beeld01

Oplossingen

Dakelement voor PV panelen Slimfix Solar van Isobouw

SlimFix Solar van Isobouw is een dakelement dat volledig is afgestemd op de eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen

Isolatie gevelsysteem Slimfort 5.0 van Isobouw

SlimFort gevelisolatie is een gepatenteerd gevelisolatiesysteem met hoogwaardige en duurzame isolatie.

Isolatie Biofoam van Isobouw

BioFoam® is een biologisch isolatiemateriaal dat vergelijkbaar is met EPS.

Isolatie daksystemen van Isobouw

IsoBouw heeft meerdere isolatiesystemen die het na-isoleren van het hellende dak mogelijk maken.