Isolatie cellulose Isofloc van Warmteplan

Isolatie cellulose Isofloc van Warmteplan

Isoleren met Isofloc cellulose-isolatie helpt in de winter om uw huis warm te houden. En in de zomer blijft uw huis juist aangenaam koel! Daarbij heeft Isofloc cellulose-isolatie een dempende werking op ongewenst geluid tussen woningen en verdiepingen. Een dubbele reden waarom vele tevreden klanten in Nederland en België u voorgingen bij het na-isoleren van hun bestaande woning, of Warmteplan betrokken bij de bouw van hun nieuwe woning.

  • Isofloc cellulose isolatie bestaat uit losse cellulosevlokken die door middel van inblazen worden verwerkt in gesloten constructies zoals vloeren, wanden en daken. De isolatie is een duurzaam biobased materiaal. Het wordt gemaakt van gerecycled schoon krantenpapier, en is door zijn natuurlijke eigenschappen goed voor mens en milieu. Het jeukt niet (zoals glaswol bijvoorbeeld wel doet).
  • Warmteplan blaast standaard in met de Isofloc LM cellulose vlok. Deze vlok heeft sinds vorig jaar een nog betere lambda waarde  (0,038 W/mK).
  • Isofloc wordt met behulp van speciaal ontwikkelde blaasmachines bij u op locatie aangebracht. Warmteplan maakt hiervoor gebruik van blaasmachines volgens de laatste technische stand van zaken o.a. voorzien van een elektronisch gestuurde dynamische drukregeling die, ongeacht de constructie, garant staat voor een blijvend goede vulling.
  • Het materiaal wordt verwerkt door eigen werknemers of aangesloten en gecertificeerde bedrijven. Zij hebben allen een theoretische en praktische opleiding gevolgd in Duitsland om cellulose kwalitatief en duurzaam te kunnen verwerken.

 

Thema's

ICDuBo community projectontwikkelaars

Dit samenwerkingsplatform bestaat uit koplopers uit de bouw en biedt ondersteuning door ontwikkelaar te informeren over relevante thema’s.

Isolatie

Oplossingen te vinden binnen thema isolatie in ICDuBo

BioBased

Letterlijk betekent biobased: op de natuur gebaseerd.