Warmteplan

Warmteplan

Warmteplan is leverancier en verwerker van duurzaam isolatiemateriaal. In de winter blijft uw woning warm, in de zomer juist koel en altijd is het prettig stil met de juiste isolatie van Warmteplan. Wij leveren ISOFLOC cellulose isolatie, GUTEX houtvezelisolatie, PRO CLIMA dampremmende folie. Daarnaast leveren wij Comfort-Vite wandverwarming systemen en SPRAYPLAN akoestisch spuitwerk. In de loop der jaren is Warmteplan uitgegroeid van een pionier op het gebied van duurzaam en ecologisch bouwen tot een ervaren en betrouwbare bouwpartner op dit gebied.

Duurzaam isoleren voor bestaande bouw en nieuwbouw

Warmtplan kunt u inschakelen voor het duurzaam isoleren van zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Warmteplan kan bijvoorbeeld uw verdiepingsvloer isoleren, bestaand dak isoleren, buitenmuur isoleren of wandverwarming aanbrengen. Ook kunt u ons betrekken bij het bouwen van een nieuwbouwwoning waarbij wij als leverancier, verwerker en adviseur kunnen worden ingeschakeld.

Naast de door ons zelf ontwikkelde bouwmaterialen en -systemen, voeren wij producten van een aantal gerenommeerde en internationaal opererende toeleveranciers, waarmee wij tientallen jaren intensief samenwerken. Warmteplan brengt met eigen ploegen diverse van deze bouwsystemen aan.

Warmteplan uw partner

Bent u op zoek naar duurzaam isolatiemateriaal van hoge kwaliteit en gerichte oplossingen voor een probleem in één van onze vakgebieden? Twijfel dan geen moment en neem vrijblijvend contact op. Het team staat met raad en daad voor u klaar.

beeld01

Oplossingen

Isolatie cellulose Isofloc van Warmteplan

Isofloc cellulose isolatie bestaat uit losse cellulosevlokken die door middel van inblazen worden verwerkt in gesloten constructies zoals vloeren, wanden en daken.

Isolatie houtwol Gutex van Warmteplan

Gutex biedt veelzijdige oplossingen voor modern en duurzaam isoleren met natuurlijke grondstoffen.