Groene parkeerplaats van Tonn

Groene parkeerplaats van Tonn

20160714_085013

Oppervlakten verharden op een ecologisch verantwoorde manier. Van groene wegen, daken en parkeerplaatsen, tot aan tijdelijke fietspaden. TONN biedt deze mogelijkheid. De beroosterconcepten van TONN zijn veelvuldig inzetbaar en eenvoudig opnieuw te gebruiken.

De beroosterconcepten van TONN zijn duurzaam, praktisch en voor vele (tijdelijke) doeleinden toepasbaar.

CO2 neutraal geproduceerde TTE roosters vormen de basis van de beroosterconcepten. Dankzij de open structuur van dit unieke beroostersysteem kan hemelwater probleemloos de grond bereiken. Dit voorkomt het hermetisch afsluiten van de grond en de overbelasting van het riool. Ook de humuslaag van de grond wordt door het unieke beroostersysteem beschermd.

Door de toepassing van TTE Eco Plus wordt een natuurlijke en fijne ruimte gecreëerd waar auto’s uitstekend parkeren terwijl intussen de natuur zorgt voor een uitstekende drainage, gras zijn positieve invloed op CO2 kan uitvoeren en de omgeving als prettiger en veiliger wordt beschouwd.

Zware belasting is mogelijk en in veel gevallen is een fundering overbodig. Verzakkingen zijn met het TTE beroostersysteem van TONN verleden tijd.

 

 

Thema's

Buitenruimte

Oplossingen te vinden binnen thema buitenruimte in ICDuBo