Tonn

Tonn

Wij hebben een diepgewortelde overtuiging dat je de natuur voor je kunt laten werken.  Maar ook dat we op problemen afstevenen omdat de natuur geen ruimte meer krijgt. Als mensheid  verstikken wij de huid van de aarde met beton en andere vormen van bestrating. Langzaam aan worden de gevolgen onder- en bovengronds zichtbaar: snel afnemende biodiversiteit, wateroverlast en temperatuur.

Maar er zijn oplossingen! Die 360 graden mooi en goed zijn, ecologisch en economisch. Die passen in een circulaire economie en niet minder slecht zijn, maar meer goeds brengen. Ook daarom werken we graag samen en dragen we met trots onze partnerschappen uit en vertellen we ook graag over mooie projecten van bedrijven waar we mee samenwerken. Wij staan voor concepten die mensen in staat stellen de natuur voor zich te laten werken zonder comfort in te leveren. Onze focus ligt op buitenruimte, natuurlijk en praktisch. Wij werken veel met architecten voor gemeenten, bedrijven, organisaties en ontwikkelaars. Uiteraard staan wij ook klaar voor particulieren, want wat werken we graag mee aan mooie kleinere en persoonlijke projecten!

Duurzaamheid
Tijdens het ontwikkelen van de duurzame klimaatconcepten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen uit afvalstromen en van onuitputtelijke bronnen. De roosters van TONN zijn  CO2 neutraal geproduceerd. Na een gebruikscyclus zijn alle klimaatconcepten weer opnieuw inzetbaar. Door de unieke en innovatieve samenstelling van het materiaal kan hemelwater volledig infiltreren. Dit voorkomt overmatige belasting van het riool, realiseert bodemverbetering en zorgt voor biodiversiteit.

 

beeld01

Oplossingen

Groene parkeerplaats van Tonn

Oppervlakten verharden op een ecologisch verantwoorde manier.