Gevelbekleding, Pura NFC van Trespa

Gevelbekleding, Pura NFC van Trespa

trespa2

Trespa Pura NFC® (Natural Fibre Core) maakt het verschil, met hoogwaardige stroken voor gevelbekleding. De bekleding is in stroken te verkrijgen en hebben een zeer natuurlijk uiterlijk. Pura bestaat uit 70% hout gebaseerde vezels. Het hout is afkomstig uit door PEFC of FSC erkende duurzaam beheerde bossen.

Bestand tegen weersinvloeden

Trespa Pura NFC® presteert buitengewoon goed in de buitenlucht en blijft er jaar in jaar uit mooi uitzien. Zon en regen hebben vrijwel geen vat op het oppervlak van dit product.

Garantie op productprestaties en kleurstabiliteit

Trespa Pura NFC® ondergaat uitgebreide testen voor slag- en stootvastheid en weers- en UV-bestendigheid. Het is ontworpen met het oog op de dagelijkse uitdagingen van het gezinsleven en wordt geleverd met de aanvullende zekerheid van 10 jaar garantie.

Snel en gemakkelijk te installeren

Gemakkelijk te gebruiken: voorverpakte stroken die leverbaar zijn met allerlei bijpassende onderdelen. Gemakkelijk te bewerken, vergelijkbaar met hardhout.

Veilig en sterk – beschadigt , breekt of splintert niet

Trespa Pura NFC® is zeer kras-, slag- en stootvast. De stroken hebben een hoge consistentie en een hoge dichtheid.

Gemakkelijk met water en zeep schoon te maken – schilderen is niet nodig

Op het gesloten oppervlak van Trespa Pura NFC® kan vuil zich vrijwel niet vastzetten. Daardoor blijft het product glad en gemakkelijk schoon te maken, zodat een eventuele vlek of spat er zo weer vanaf te vegen is.

 

Thema's

ICDuBo Architectshowroom Rotterdam

De architectenshowroom is de inspiratieplek en ontmoetingsplaats voor architecten en ontwerpers.

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.