Trespa

Trespa

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en is ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en interieuroppervlakken.

Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en -eisen, heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften.

Duurzaamheid

Aan de basis van het duurzaamheidsbeleid van Trespa staat de krachtige overtuiging dat elke verandering bij het bedrijf zelf moet beginnen. De benadering die Trespa hanteert voor duurzame ontwikkeling, wordt ingekaderd door drie basisprincipes:

1. do no harm
De eerste taak van Trespa is voldoen aan de veiligheids-, product- en duurzaamheidsregels en -richtlijnen die zijn vastgesteld door de landen waar Trespa actief is. Bovendien zoekt Trespa naar mogelijkheden om de impact van haar bedrijfsactiviteiten en producten te minimaliseren.

2. do good
Het tweede element van het beleid van Trespa is dat het bedrijf ernaar  streeft haar klanten te helpen hun duurzaamheidsuitdagingen waar te maken. Dit betekent dat Trespa naar mogelijkheden zoekt om de bijdrage die haar producten bij hun eindgebruik, bijv. gevelbekleding, aan de duurzaamheid leveren te maximaliseren.

Bovendien zal Trespa blijven zoeken naar mogelijkheden en initiatieven om duurzame ontwikkeling op de langere termijn, buiten het directe bereik van de huidige bedrijfsactiviteiten, te ondersteunen en te bevorderen.

3. do better
Ten slotte is Trespa de mening toegedaan dat duurzame ontwikkeling tot nieuwe zakelijke kansen leidt. Veel duurzaamheidsuitdagingen vormen ook kansen die vandaag de dag vanuit zakelijk oogpunt zeer zinnig zijn en het bedrijf de kans bieden verdere bedrijfsgroei te blijven realiseren.

beeld01

Oplossingen

Gevelbekleding, Pura NFC van Trespa

De Trespa bekleding is in stroken te verkrijgen en hebben een zeer natuurlijk uiterlijk.