Gevelbekleding hout; Cape Cod van Plastica

Gevelbekleding hout; Cape Cod van Plastica

20160628_095542

Cape Cod biedt al vele jaren met succes weerstand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden in de VS, Canada en Europa. Cape Cod wordt gemaakt van Lodgepole Pine, ook wel bekend als Noord-Amerikaans grenen en wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaat lak.

Door innovatieve procedures voor houtdroging, verduurzaming en verfafwerking wordt Cape Cod houten gevelbekleding voor een periode van 15 jaar gegarandeerd. Niet alleen op de lak, maar ook tegen houtrot en aantasting door termieten. Een FSC en CE keurmerk onderstreept de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Het product is in vrijwel alle kleuren leverbaar. Of het nu een RAL, NCS of een kleur naar monster is. De kleur wordt gemaakt en via een monster gepresenteerd. Levering is mogelijk als zweeds rabat, channel siding, halfhout rabat, v-profiel, board and batten en als rhombus open gevelprofiel.

cape cod logo

Thema's

ICDuBo Architectshowroom Rotterdam

De architectenshowroom is de inspiratieplek en ontmoetingsplaats voor architecten en ontwerpers.

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.