Energieopslag MyReserve van Solarwatt

Energieopslag MyReserve van Solarwatt

De nieuwste mijlpaal op de weg naar decentrale energieopwekking: Met de MyReserve biedt SOLARWATT de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit uw eigen dak. En dankzij het modulaire concept past het perfect bij je persoonlijke behoeften. De MyReserve is ’s werelds eerste echte volledig modulaire energieopslagsysteem. Er zijn bijna geen grenzen in termen van capaciteit en prestaties. Hoe meer opslagcapaciteit of vermogen nodig is, hoe meer componenten met elkaar verbonden kunnen worden. SOLARWATT MyReserve maakt het mogelijk.

Eigenschappen MyReserve

De MyReserve is opgebouwd uit modulaire batterij componenten. Standaard is de regelcomponent (zwart) die uitgebreid kan worden met maximaal 5 batterijen (wit). Elke batterij heeft een opslag capaciteit van 2.4 kWh en 800 W vermogen.

De batterij wordt na de zonnepenelen, maar voor de omvormer geplaatst en slaat elektrische energie op in gelijkstroom. Daardoor wordt het omvorm verlies beperkt en heeft de batterij een hoge rendement. De MyReserve batterij zijn door gelijkstroom alleen geschikt voor string omvormers.

Pluk de vruchten van jouw zonne-energiesysteem

  • Produceer voortaan uw eigen groene stroom en zet zo uw energieprijs voor de komende jaren vast
  • Gebruik energie van de zon wanneer jij dat nodig hebt
  • Stijging decentraal verbruik tot 80%
  • Duurzame verlaging van de elektriciteitsfactuur

 

 

Thema's

ICDuBo community projectontwikkelaars

Dit samenwerkingsplatform bestaat uit koplopers uit de bouw en biedt ondersteuning door ontwikkelaar te informeren over relevante thema’s.

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

PV panelen – Stap 4: energie opwekking

Duurzaam MKB