Kom langs

ICDuBo is de permanent toegankelijke inspiratieplek voor bouwprofessionals

ICDuBo beschikt over een schitterende showroom van 2500 m2, die een volledig overzicht biedt van de nieuwste oplossingen op het gebied van duurzaam bouwen en duurzaam wonen. Door deze unieke opzet is ICDuBo het grootste duurzaamheidscentrum van Europa.

Wij zijn toegankelijk voor iedere bouwprofessional die meer wil weten over duurzaam bouwen en een totaaloverzicht wil hebben van de vele mogelijkheden die voorhanden zijn. In het centrum draait het om ervaren, om zien, tasten, horen en ruiken. ICDuBo is een uniek experience center die verbanden legt en duurzaam bouwen tastbaar maakt.

U bent van harte welkom het centrum te bezoeken en kennis te nemen van de mogelijkheden. We zijn gratis toegankelijk van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Maak een afspraak, kom langs en laat u inspireren.
Gesloten op 1 april 2024
Contactgegevens:
010 4157244
info@icdubo.nl

Rondleidingen

Wilt u meer weten over de duurzame mogelijkheden. Wij verzorgen voor alle doelgroepen rondleidingen door het centrum. De standaardrondleiding geeft een totaaloverzicht van alle duurzaamheids thema’s. De nieuwste innovatieve producten en concepten worden toegepast en in samenhang getoond. Het is ook mogelijk een rondleiding op maat te reserveren; een thema naar keuze kan dan extra aandacht krijgen.
Meer info over rondleidingen

Congres faciliteiten

ICDuBo biedt verschillende faciliteiten voor bijeenkomsten aan. Van grote congressen tot kleine intieme vergaderingen. Zoekt u een inspirerende ruimte met een link naar duurzaamheid dan kunt u een ruimte bij ICDuBo reserveren.
Meer informatie over onze faciliteiten en de mogelijkheden tot het reserveren van ruimten.

Bezoekadres

Directiekade 2
3089 JA Rotterdam
voor route zie contactpagina

 

PANO_20141223_131610
Totaaloverzicht ervaren in experience center.
PANO_20141223_132403
Meerdere faciliteiten voor bijeenkomsten.