Reserveren

Reserveren

ICDuBo biedt verschillende faciliteiten voor bijeenkomsten aan. Van grote congressen tot kleine intieme vergaderingen. Zoekt u een inspirerende ruimte met een link naar duurzaamheid dan kunt u een ruimte bij ICDuBo reserveren.

ICDuBo is als bijeenkomsten ruimte bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld:

  • vergaderingen
  • presentaties
  • congressen
  • workshops
  • cursussen

De meerwaarde van ICDuBo is de unieke locatie, concrete opstellingen in de hal en de overige activiteiten die in het centrum plaatsvinden. Het is de uitgelezen plek om een bijeenkomst te organiseren en tegelijk kennis op te doen en andere partijen te ontmoeten. De faciliteiten bestaan uit meerdere ruimten van verschillende grootte die apart maar ook gecombineerd kunnen worden voor bijvoorbeeld parallel sessies.

ICDuBo is gemakkelijk bereikbaar over de weg en biedt volop gratis parkeerplaatsen. Maar ook over water is ICDuBo toegankelijk met een ferry boot die voor de deur aanlegt of met de watertaxi. Over water is het centrum van Rotterdam met restaurants en hotels snel en op een leuke manier bereikbaar.

Voor de catering zijn er meerdere mogelijkheden; van bbq tot luxe borrelhapjes. Dit kan door de huurder zelf worden geregeld, maar ICDuBo kan daarin ook ontzorgen door onze huiscateraar daarvoor in te schakelen.
Aanbevolen cateraar: Maestede Catering

Voor meer informatie over de mogelijkheden en het reserveren van een ruimte kunt u contact opnemen met event manager Denise Warnik door een mail te sturen of te bellen naar 010 41 57 244. Informatie over de verschillende ruimten in ICDuBo vindt u op onze faciliteiten pagina.