ICDuBo zoekt koplopers met internationale ambitie

Duurzame transformatie SDU complex
7 november 2016
Holonite Cradle to Cradle Silver gecertificeerd
10 november 2016

ICDuBo zoekt koplopers met internationale ambitie

In samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) willen wij graag ons netwerk uitnodigen voor een speciale informatie bijeenkomst over unieke business kansen in Singapore.

De bouwsector in Singapore is op zoek naar duurzame, innovatieve producten en diensten voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. In Singapore bezit 30% van het onroerend goed (2.600 gebouwen) een certificaat onder het Green Building Rating System. In 2030 moet dan 80% zijn.

We zijn op zoek koplopers met innovatieve technologie en internationale ambitie die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan duurzame bouw in Singapore. Deze Nederlandse leveranciers kunnen door RVO geïntroduceerd worden bij relevante organisaties, zoals ontwikkelaars in de regio en invloedrijke instanties in Singapore.

De mogelijkheden en kansen voor Nederlandse bedrijven in Singapore worden deze middag toegelicht door Frans Kortekaas van RVO. Hij is Business Development Coach SouthEastAsia en Projectadviseur DHI (Demo-projecten, Haalbaarheid- en Investeringsvoorbereidingsstudies).

Datum: Dinsdag 29 november 2016
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Locatie: ICDuBo

Partners van ICDuBo/WoonWijzerWinkel kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar a.vdwilt@icdubo.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.