Architectuurreis Liverpool groot succes

ICDuBo betrokken bij Interreg Vlaanderen – Nederland project
11 juni 2019
Nieuwe Solar oplossingen te zien in ICDuBo
27 juni 2019

Architectuurreis Liverpool groot succes

Voor het eerst in haar bestaan heeft de ICDuBo Architectenshowroom Rotterdam een twee daagse inspiratiereis voor architecten georganiseerd. Op donderdag 20 juni 2019 zijn we met een gemêleerd gezelschap van exterieur en interieur architecten vertrokken naar Liverpool. Een bestemming die wellicht niet voor de hand ligt voor een architectuurreis, maar dat bleek onterecht. Want er is veel te ontdekken in Liverpool: van transformatie van industrieel erfgoed tot prikkelende moderne ontwikkelingen.

Met 20 architecten hebben we onder leiding van lokale gidsen van het Liverpool architectuurcentrum de voormalig havengebieden bezocht. Dit gebied kenmerkt zich door prachtig (Unesco) erfgoed afgewisseld met prikkelende moderne architectuur. De recente herontwikkeling van een verpauperd centrum gebied tot een nieuw meerlaags hart van Liverpool is een interessante en succesvolle mix van winkels, wonen, werken en ontspanning.

De twee daagse architectuur reis naar Liverpool kenmerkte zich door het inspirerende programma, goede eten, maar vooral door het geïnteresseerde en plezierige reisgezelschap.
De reis is mogelijk gemaakt door onze partners: Armstrong, Bolidt, Grohe en Trespa.

De ICDuBo Architectenshowroom Rotterdam organiseert samen met haar partners activiteiten voor architecten die informeren, inspireren en verrassen. Deze inspiratiereis past daarom volledig binnen onze doelstelling. Meer informatie over de ICDuBo Architectenshowroom: bekijk hier

Foto impressie reis Liverpool: dank aan Robbert Jan Paymans, Evelien van Veen, Fevzi Kosture voor de foto’s

IMG_20190620_111153610_HDR
DSC_0916 (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *